H Piatti Tennis Center έρχεται στις 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ

Το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ
Η Piatti Tennis Center, με επικεφαλής τον ιδρυτή της και καταξιώμενο τεχνικό Ρικάρντο Πιάτι, θα βρίσκεται στις 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ για να σας μυήσει στα μυστικά του τένις.

Στις 28 Μαΐου 2023, η Piatti Tennis Center σε συνεργασία με την ASICS K Tennis Center του Κώστα Καλφακάκου και τη STADIO 2020, θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να ενημερωθούν για τη μέθοδο και τη φιλοσοφία της Piatti Tennis Center από τον ίδιο τον Ρικάρντο Πιάτι και την ομάδα του! Η συνεργασία αυτή είναι το ξεκίνημα μιας δυναμικής προοπτικής για το ελληνικό tennis και της εξέλιξης των αθλητών.

Ο Ρικάρντο Πιάτο ίδρυσε την Piatti Tennis Center το 2018. Είναι προπονητής από το 1982 και στη μακρά πορεία του έχει συνεργαστεί με αστέρια όπως ο Ιβάν Λιούμπιτσιτς (πρώην Νο.3), ο Μπόρνα Τσόριτς, ο Φάμπιο Φονίνι και η Μαρία Σαράποβα. Για ένα έτος δούλεψε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Γιάνικ Σίνερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα