Τσιτσιπάς - Νόρι 0-2: Πλήρωσε τα λάθη του και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

Newsroom
Τσιτσιπάς - Νόρι 0-2: Πλήρωσε τα λάθη του και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς
Εκτός συνέχειας του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας τέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να πληρώνει τα λάθη του χάνοντας από τον Κάμερον Νόρι με 2-0.

Εκτός ημιτελικών του τουρνουά επίδειξης που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής πληρώνοντας τα λάθη του έχασε από τον Κάμερον Νόρι με 2-0 (4-6, 4-6), με τον Βρετανό να συνεχίζει με την σειρά του στην διεκδίκηση του ενός εκατομμυρίου που είναι το έπαθλο σε αυτόν που θα κατακτήσει το τουρνουά.

Νωρίς το σπάσιμο από τον Νόρι που κράτησε το σερβίς και έκανε το 0-1

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο σετ. Ένα σετ που ουσιαστικά κρίθηκε στο τρίτο γκέιμ. Ήταν το γκέιμ στο οποίο ο Νόρι έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά κάνοντας το 1-2. Στη συνέχεια ο Βρετανός κράτησε σχετικά άνετα το δικό του σερβίς και έφτασε έτσι στο 0-1 στα σετ, δείχνοντας έτοιμος για τη νίκη.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο

Και στο δεύτερο είχαμε ουσιαστικά την ίδια εικόνα, με τον Νόρι να κάνει μπρέικ μόλις στο τρίτο γκέιμ. Στο τέταρτο ο Τσιτσιπάς με την σειρά του είχε διπλό μπρέικ πόιντ, αλλά συνεχόμενα λάθη του Έλληνα πρωταθλητή έκαναν το 1-3 για τον Νόρι. Έτσι φτάσαμε στο 10ο γκέιμ με τον Βρετανό να κρατάει το σερβίς του, τον Τσιτσιπά λάθη και να γίνεται έτσι το 0-2 για τον Νόρι.

 

Τελευταία Νέα