Tο retweet του Τσιτσιπά για τον σύγχρονο φεμινισμό, που έφερε αντιδράσεις

Newsroom
Tο retweet του Τσιτσιπά για τον σύγχρονο φεμινισμό, που έφερε αντιδράσεις
Η κίνηση από τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει retweet σε ποστ για τον φεμινισμό, έφερε και αντιδράσεις, τι έγραψε ο 24χρονος στο λογαριασμό του στο twitter.

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να κάνει retweet ένα ποστ σχετικά με τον «σύγχρονο φεμινισμό», αλλά και με δικό του ποστ, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Ο 24χρονος τενίστας έκανε αναπαραγωγή στο ποστ του 22χρονου youtuber Ιμάν Γκαντζί, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό, να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».


Λίγο αργότερα ο Τσιτσιπάς με δικό του ποστ έδωσε συνέχεια, γράφοντας: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή.

Ο σύγχρονος φεμινισμός μετατράπηκε από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία αγανάκτησης που επιδιώκει να απογοητεύσει τους άνδρες

Πώς είναι αυτό δίκαιο;»

tsitsipas twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα