Νισικόρι: «Είχα κατάθλιψη, σκέφθηκα την αποχώρηση»

Newsroom
Νισικόρι: «Είχα κατάθλιψη, σκέφθηκα την αποχώρηση»
Ο Κέι Νισικόρι αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε από κατάθλιψη, με τον 33χρονο Ιάπωνα να ευελπιστεί να επιστρέψει στα κορτ μέσα στο 2023, παρότι σκέφθηκε την αποχώρηση από το τένις.

Ο Κέι Νισικόρι βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και 13 μήνες και σε δηλώσεις του ο Ιάπωνας παίκτης αποκάλυψε πως έπεσε σε κατάθλιψη και σκέφθηκε μέχρι και την αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Ο 33χρονος παίκτης, πρώην Νο4 τενίστας του κόσμου, και φιναλίστ στο US Open το 2014, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα κατάθλιψη τις πρώτες εβδομάδες που έμεινα εκτός τένις, σκέφθηκα μέχρι και την αποχώρηση.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, έκανα αποθεραπεία για τρεις μήνες στο σπίτι μου και δεν είχα την ευκαιρία να μπω σε κορτ

Ήταν πολύ δύσκολο πνευματικά για εμένα. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα επιστρέψω μετά τον τραυματισμό, δεν χτύπησα ούτε μια μπάλα του τένις για περίπου ένα μήνα.

Προσπαθώ να επιστρέψω την επόμενη σεζόν, θέλω να βρεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν, όμως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να πάω στη Μελβούρνη, είναι μοιρασμένες» .


 

Τελευταία Νέα