Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι βγάζουν ζήλια και κακία, αλλά εμείς συνεχίζουμε ενωμενοι»

Newsroom
Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι βγάζουν ζήλια και κακία, αλλά εμείς συνεχίζουμε ενωμενοι»
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε ανάρτηση σχετικά με όσα ακούγονται για την συνεργασία τους στο τένις.

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά και του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά, γράφτηκαν διάφορα στα σόσιαλ.

Ο Στέφανος φάνηκε να κάνει επίθεση στον πατέρα του στη διάρκεια αγώνα στη Στοκχόλμη και το θέμα «έπαιξε» έντονα στα σόσιαλ, αλλά και στα ΜΜΕ.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα ο Στέφανος έκανε μία ανάρτηση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση, καθώς φάνηκε να έχει σχέση με το μέλλον της συνεργασίας του πατέρα του, κάτι που δεν ίσχυε και απλά την ανέβασε σε… κακό timing.

Με αφορμή όλα αυτά και όσα ακούγονται γύρω από τον πατέρα και τον γιο Τσιτσιπά, ο Απόστολος έκανε ανάρτηση κάνοντας λόγο για «ψεύτικα προφίλ» που προσπαθούν να τους πλήξουν.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι συνεχίζουν μαζί την συνεργασία τους «δυνατοί και ενωμένοι γιατί έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τα εμπόδια».

Η ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ»


 

Τελευταία Νέα