Σάκκαρη: «Απόφαση της τελευταίας στιγμής να έρθω στην Πάρμα» (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Φανερά απογοητευμένη η Μαρία Σάκκαρη, συνεχάρη την Σερίφ για τη νίκη της στον τελικό στην Πάρμα.

Η απογοήτευση από την απώλεια του τελικού στη Πάρμα, ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στο πρόσωπο της Μαρίας Σάκκαρη, κατά την τελετή απονομής.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της, έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου της, αλλά η «γλώσσα» του σώματος έδειχνε έντονα την στενοχώρια της για την τεράστια ευκαιρία που έχασε να πάρει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Φανερά σκασμένη, η Σάκκαρη συνεχάρη την Σερίφ για τη νίκη της και ευχαρίστησε την ομάδα της και τους διοργανωτές, λέγοντας πως ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά.

«Αρχικά συγχαρητήρια στη Σέριφ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχε μία πολύ καλή εβδομάδα στο τουρνουά. Σίγουρα, πίσω στο σπίτι σου είναι όλοι υπερήφανοι για σένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω στο τουρνουά. Ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής να έρθω εδώ να παίξω. Ήταν πολύ μία πολύ καλή εβδομάδα στην Πάρμα και το ευχαριστήθηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που είναι πάντα στο πλευρό. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν εδώ για να παρακολουθήσουν το τουρνουά» είπε η Σάκκαρη.