Κύργιος: Ακάθεκτος και στην Ουάσιγκτον, έφτασε στα προημιτελικά

Newsroom
Κύργιος: Ακάθεκτος και στην Ουάσιγκτον, έφτασε στα προημιτελικά
Ο Νικ Κύργιος ολοκλήρωσε με νίκη χωρίς απώλειες, το ματς με τον Ράιλι Οπέλκα στην Ουάσιγκτον.

Μετά την χθεσινή καταιγίδα στην Ουάσιγκτον, ο Νικ Κύργιος συνέχισε σήμερα το παιχνίδι του με τον Ράιλι Οπέλκα και πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά.

Στην μάχη των δύο… θανατηφόρων σερβίς, ο Αυστραλός είχε πάρει ήδη το πρώτο σετ με 7-6, αλλά σήμερα που παίχτηκε το δεύτερο, έκανε πιο απλά τα πράγματα και το πήρε με 6-2.

Μέτρησε 12 άσους έναντι 13 του Αμερικανού και τώρα ο Κύργιος στην 8αδα θα παίξει μετά από λίγες ώρες με έναν ακόμη Αμερικανό. Ο λόγος για τον Φράνσις Τιάφο που επικράτησε του Βαν ντερ Ζάντσουλπ με 4-6, 6-2, 6-3

Πέρασε ο Ρούμπλεφ, 8η σερί ήττα για Ρούνε!

Εστω και δύσκολα ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Επικράτησε με 2-0 σετ του Μαξίμ Κρέσι (6-4, 7-6) και στην 8αδα θα παίξει κόντρα στον Τζέι Τζέι Γουλφ.

Ο Αμερικανός επικράτησε του Χόλγκερ Ρούνε με 7-5, 4-6, 6-3, με τον νεαρό Δανό μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά στους «16» του Roland Garros, να μετρά 8 σερί ήττες! Εχασε στο Παρίσι από τον Ρουντ αμέσως μετά τον Τσιτσιπά και ακολούθησαν σερί χαμένων ματς από τους Μπούστα, Πένιστον, Γκιρόν, Χάσλερ, Γκρίκσπουρ, Μιράλες και τώρα ο Γουλφ.


 

Τελευταία Νέα