Κονταβέιτ: Προχωρά στα προημιτελικά του Όπεν της Πράγας

Newsroom
Κονταβέιτ: Προχωρά στα προημιτελικά του Όπεν της Πράγας
Η Ανέτ Κονταβέιτ συνεχίζει την πορεία της στον Όπεν της Πράγας, σε αντίθεση με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που συνέχισε τις απογοητευτικές της εμφανίσεις μέσα στο 2022.

Η Ανέτ Κονταβέιτ ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Τσέχας, Λούσι Χαβλίτσκοβα με 6-4, 6-3 και πέρασε στην προημιτελική φάση του Όπεν της Πράγας.

Εκεί το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο.1 στο ταμπλό θα αντιμετωπίσει την Ανασταστία Ποτάποβα, καθώς η Ρωσίδα στο δικό της προημιτελικό νίκησε την Κινέζα, Ζου με 6-4, 7-6(8).

Αντίθετα από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Νο.2 στο ταμπλό. Η Τσέχα, αν και έφθασε να σερβίρει για το νίκη, τελικά είδε τη Γιαπωνέζα, Νάο Χιμπίνο να φέρνει την ανατροπή και να νικά με 3-6, 7-6(5), 6-3.

Αυτή ήταν η 14 ήττα σε 24 παιχνίδια μέσα στο 2022 για την νικήτρια του Roland Garros το 2021, που είναι στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στη Βαρσοβία η Ίγκα Σβιόντεκ νίκησε εύκολα και τη Ρουμάνα, Γκαμπριέλα Λι με 6-3, 6-2 και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα παίξει με την Καρολίν Γκαρσία

 

Τελευταία Νέα