Παπαμιχαήλ: Μια νίκη πριν από το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά της Βαρσοβίας

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Μια νίκη πριν από το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά της Βαρσοβίας
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρίσκεται μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά της Βαρσοβίας, όπου κυριαρχεί η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ

Τη μία από τις δύο απαιτούμενες νίκες πέτυχε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου 250αριού τουρνουά της Βαρσοβίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα παίκτρια νίκησε την Πολωνή, Βερόνικα Έβαλντ με 6-4, 5-0 και θέλει μια ακόμα νίκη για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε καθώς η Έβαλντ αποφάσισε να αποχωρήσει κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-4, 5-0.

Η Παπαμιχαήλ (Νο.171) βρέθηκε πίσω στο 1ο σετ με 4-2, όμως πήρε εννέα games τη σειρά μέχρι το σημείο αποχώρησης της Εβαντ.
Τώρα η Παπαμιχαήλ θα παίξει με την Ραλούκα Σέρμπαν, που έχει γεννηθεί στη Ρουμανία, όμως εκπροσωπεί την Κύπρο και είναι στο Νο.178 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σέρμπαν την Ρέκα Λούκα Τζάνι από την Ουγγαρία με 7-5, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό κυριαρχεί η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ Νο.2 στο ταμπλό είναι η Γιούλια Πουντίτσεβα από το Καζακστάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα