Αλκαράθ: Στα προημιτελικά στο Αμβούργο Όπεν

Newsroom
Αλκαράθ: Στα προημιτελικά στο Αμβούργο Όπεν
Ο Κάρλος Αλκαράθ ζορίστηκε στο πρώτο σετ από τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς, τελικά έφθασε στο 2-0 και στην πρόκριση στα προημιτελικά του Αμβούργου Open.

Ο Κάρλος Αλκαράθ για δεύτερο αγώνα στο Όπεν του Αμβούργου βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς,, όμως ανέβασε ρυθμό και επικρατώντας με 7-6(4), 6-3 πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Σέρβος είχε την πρωτοπορία 5-4 και μαζί το σερβίς για να τελειώσει το 1ο σετ, σε εκείνο το σημείο ο 19χρονος Ισπανός «έσβησε» τέσσερις set points, το σετ πήγε στο tie break, εκεί ο Αλκαράθ από το 2-4 με πέντε σερί πόντους πήγε στο 7-5, κατακτώντας το σετ.

«Έπρεπε να παίξω έναν από τους καλύτερους αγώνες μου στο tour» δήλωσε μετά ο Αλκαράθ, που πήρε με άνεση το β' σετ με 6-3. Στα προημιτελικά ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ, που νίκησε τον Φάμπιο Φονίνι με 6-3, 7-5.

Στις γυναίκες η Ανετ Κονταβέιτ και η Αναστασία Ποτάποβα έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά. Η Κονταβέιτ δεν χρειάστηκε να ολοκληρώσει τον αγώνα της με τη Γερμανίδα, Αντρέα Πέτκοβιτς που αποχώρησε τη στιγμή που η Κονταβέιτ νικούσε με 6-0, 2-0. Εντυπωσιακή ήταν η Ποτάποβα απέναντι στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, επικρατώντας με 6-1, 6-3.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα