Αλκαράθ: Ζορίστηκε στο ντεμπούτο του στο Αμβούργο

Newsroom
Αλκαράθ: Ζορίστηκε στο ντεμπούτο του στο Αμβούργο
Ο Κάρλος Αλκαράθ χρειάστηκε να κοπιάσει ιδιαίτερα για να νικήσει τον Γερμανό, Νίκολα Κουν με 2-1 και συνεχίζει στο 500άρι τουρνουά στο Αμβούργο.

Ο Κάρλος Αλκαράθ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πρώτο του αγώνα στο 500άρι χωμάτινο τουρνουά τοτ Αμβούργου. Ο 19χρονος Ισπανός χρειάστηκε την ανατροπή για να νικήσει τον Γερμανό, Νίκολα Κουν με 3-6, 6-1, 7-6(3) και να προκριθεί στη φάση των «16».

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Φίλιπ Κραϊνοβιτς, που με τη σειρά του νίκησε τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάεθ με 6-1, 4-6, 7-6. Την έπληξη σημείωσε ο Φινλανδός, Εμίλ Ρουουσουβουόρι (Νο.42), αποκλείοντας τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 7-5, 6-4 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Λορέντσο Μουζέτι, που άφησε εκτός συνέχειας τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-7(4), 7-6(4), 6-3.

Αντίθετα ο Ασλάν Καράτσεφ έφθασε άνετα στη νίκη με αντίπαλο τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 6-4, 6-0, όπως και ο Πάμπλο Καρένο Μπούστα επί του Λούκα Νάρντι με 6-2, 6-1.

Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι νίκες της Κρεϊτσίκοβα επί της Πολωνής, Μαγκνταλένα Φρεχ (6-3, 6-0) και της Κονταβέιτ επί της Ρουμάνας, Ιρίνα Μπάρα με 6-3, 7-6(3).
.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα