Γερο-Γιοβάισα: Κύργιο, να η ευκαιρία σου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Κύργιο, να η ευκαιρία σου!
Ο γερο-Γιοβάισα σπρώχνει με... ψυχολογική στήριξη τον Νικ Κύργιο σε μια πιθανή πολύ μεγάλη επιτυχία απέναντι στον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Wimbledon.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Ναι, ξέρω. Πολλοί θα με «κράξετε». Θα με θεωρήσετε ιερόσυλο γι' αυτό που κάνω. Κι εγώ αγαπώ κι εκτιμή και σέβομαι τον θρύλο που λέγεται Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός είναι ένας αθλητής που το μοναδικό που μπορείς να κάνεις όταν τον αντικρίσεις (μακάρι δηλαδή να τον δω κάποτε) είναι να του σφίξεις το χέρι, να κάνεις μια μικρή υπόκλιση και να του πεις “ευχαριστώ”.

Και από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι ικανός να παίξει και με θλάση, ε ο τύπος αυτός είναι «άρρωστος».

Όμως, τώρα είναι αλλιώς! Τώρα, ο Νικ Κύργιος έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση και μια ακόμα πιο τεράστια επιτυχία τον περιμένει, εφόσον καταφέρει να βγάλει εις πέρας την αποστολή του. Με 12-3 στο γρασίδι έναντι του 5-0 του Ναδάλ στο ίδιο court, με φόρα από την επιτυχία επί του Στέφανου Τσιτσιπά, με ποσοστό νικών 92,8% όταν σερβίρει και 18,4% όταν υποδέχεται, ο Ελληνοαυστραλός θα πρέπει να βάλει στο μυαλό του ότι ίσως του έχει χαμογελάσει η τύχη.

Και φυσικά οι μεγάλοι αθλητές θέλουν τους αντιπάλους τους στην καλύτερή τους κατάσταση, ωστόσο, αυτό που έχει συμβεί τώρα στο ζευγάρωμα και ο τραυματισμός του Ισπανού, δίνει στον Κύργιο μια... once in a lifetime περίσταση για να φτάσει τελικό.

Στο 1,65 η απόδοση της νίκης του κόντρα στον θρυλικό Ναδάλ, στο 1,67 να καταφέρει να πάρει και το πρώτο σετ για να... δείξει τις διαθέσεις του cool τενίστας που είναι πάντοτε έτοιμος ν' απαντήσει όταν τον πιέζουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Το σενάριο της ολοκλήρωσης του ημιτελικού στο 3-1 υπέρ του Κύργιου βρίσκεται στο 4,20, ενώ, στο 6,00 το αντίστοιχο 3-2 υπέρ του Ισπανού. Έτσι γιατί αυτός είναι θηρίο και μπορεί μεν να δυσκολευτεί, αλλά ικανός είναι και με θλάση να τα κάνει όλα... ρόιδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα