Σερένα Γουίλιαμς: Επέστρεψε στα κορτ ένα χρόνο μετά

Newsroom
Σερένα Γουίλιαμς: Επέστρεψε στα κορτ ένα χρόνο μετά
Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν το πρόσωπο της ημέρας στο τουρνουά του Ίστμπουρν στην Αγγλία, δύο μήνες πριν συμπληρώσει το 41ο έτος της ηλικίας της η περίφημη Αμερικανίδα επέστρεψε στη δράση και προετοιμάζεται για το Wimbledon.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς στα κορτ είναι γεγονός. Δύο μήνες πριν από το 41ο έτος της ηλικίας της επιστρέφει στο tour και την Τρίτη έδωσε το πρώτο της αγώνα έπειτα από ένα χρόνο.

Με συμπαίκτρια την Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ, έπαιξαν στο διπλό στο τουρνουά στο Ίστμπουρν της Αγγλίας και μάλιστα νίκησαν τις Μάριε Μπούζκοβα (Τσεχία) και Σάρα Σορίμπες (Ισπανία) με 2-6, 6-3, 13-11 και συνεχίζουν.

Η Σερένα Γουίλιαμς, κάτοχος 73 τίτλων στο απλό, είχε να αγωνιστεί από το περσινό Wimbledon, βρίσκεται στο Νο.1204 της παγκόσμιας κατάταξης και τα παιχνίδια στο Ίστμπουρν αποτελούν μέρος της προετοιμασίας για το Wimbledon, όπου θα αγωνιστεί με wild card.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα