Μπερετίνι: Δύο στα δύο στο Queen's Championships

Newsroom
Μπερετίνι: Δύο στα δύο στο Queen's Championships
Ο Ματέο Μπερετίνι διατήρησε τον τίτλο του στο Queen's Championships του Λονδίνου , για τον δεύτερο τουρνουά που κατακτά το 2022.

Ο Ματέο Μπερετίνι υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Queen's Championships του Λονδίνου, νικώντας στον τελικό τον Σέρβο, Φίλιπ Κραϊνοβιτς με 7-5, 6-4.

Ο Ιταλός πανηγύρισε τον 7ο τίτλο καριέρας και το 4ο στο γρασίδι, μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης στη διοργάνωση, με δύο τίτλους στις ισάριθμές πρώτες συμμετοχές του σε αυτό.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο σετ ο Μπερετίνι πέτυχε καθοριστικό break στο 11o game και διατηρώντας το σερβίς του έφθασε στο 7-5.

Στο 2ο σετ ο Ιταλός, με love game «έσπασε» το σερβίς του Σέρβου, για το 3-2, προηγήθηκε 4-2 και διατηρώντας το σερβίς πήρε το σετ με 6-4 και μαζί τον τίτλο.

«Υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να επιστρέψω από το χειρουργείο και να κερδίσω δύο τίτλους στη σειρά» είπε στην πρώτη του δήλωση ο Ιταλός

Πάντως ο Μπερετίνι έχασε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και τη Δευτέρα (20/6) θα είναι στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης. Άνοδο 17 θέσεων θα έχει ο Κραϊνοβιτς, φθάνοντας στο Νο.31.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα