Ντόκιτς: «Εκανα απόπειρα αυτοκτονίας όταν με χώρισε ο σύντροφός μου»

Newsroom
Ντόκιτς: «Εκανα απόπειρα αυτοκτονίας όταν με χώρισε ο σύντροφός μου»
Μία από τις κορυφαίες τενίστριες της Αυστραλίας από το πρόσφατο παρελθόν, η Γιέλενα Ντόκιτς, αποκάλυψε πως τον περασμένο Απρίλιο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε ένα γράμμα που έγραψε και μοίρασε στα σόσιαλ, η Γιέλενα Ντόκιτς ανέφερε με συγκλονιστικό τρόπο το πόσο την επηρέασε ο χωρισμός της με τον επί 19 χρόνια σύντροφό της, Τιν Μπίκιτς.

«Σχεδόν πήδηξα από το μπαλκόνι μου στον 26ο όροφο, κόντεψα να τελειώσω την ζωή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την ημέρα, όλα ήταν συννεφιασμένα, όλα ήταν μαύρα, χωρίς ήχο, χωρίς φως, τίποτε δεν είχε νόημα», ανέφερε η Ντόκιτς που έκανε την απόπειρα στις 28 Απριλίου.

«Κατάφερα να βγω από αυτήν την κατάσταση, δεν ξέρω καν πώς έφτασα εκεί. Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν σκληροί, με δάκρυα παντού και όλην την ώρα», συνέχισε η σερβικής καταγωγής, Αυστραλή, η οποία τελείωσε την καριέρα της το 2014 και έκτοτε έγινε σύμβουλος τένις σε αυστραλιανά κανάλια. Το να γράψεις αυτές τις γραμμές δεν είναι εύκολο. Αλλά το κάνω, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που παλεύει. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη», πρόσθεσε το πρώην Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης που με την αποκάλυψή της έχει συγκλονίσει την Αυστραλία και τον κόσμο του τένις.

Η Ντόκιτς σταμάτησε πρόωρα το τένις παρά την εξαιρετική καριέρα που είχε, καθώς είχε βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια με κατάθλιψη, αλλά και κακοποίηση από τον πατέρα της και προπονητή της, Νταμίρ Βέκιτς, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις πια.

Να τονιστεί πως στην διάρκεια του Australian Open η Ντόκιτς και ο σύντροφός της χώρισαν, με την Καρολίν Γκαρσία να της μιλά με πολύ όμορφα λόγια την ώρα που η Ντόκιτς της έπαιρνε συνέντευξη εντός αγωνιστικού χώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα