Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Πότε θα γίνουν οι μάχες τους στα προημιτελικά

Newsroom
Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Πότε θα γίνουν οι μάχες τους στα προημιτελικά
Μεσημεριανός ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Σίνερ, απόγευμα η Σάκκαρη θα παίξει με την Τζαμπέρ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν ακάθεκτοί στα προημιτελικά της Ρώμης.

Αμφότεροι έμαθαν ήδη και το πότε θα παίξουν αύριο (13/5) στα προημιτελικά του τουρνουά. Πρώτος χρονικά θα μπει στη μάχη ο Τσιτσιπάς ο οποίος θα παίξει το δεύτερο χρονικά ματς στο κεντρικό γήπεδο, με αντίπαλο τον Γιάνικ Σίνερ.

Τσιτσιπάς και Σίνερ έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στο παρελθόν, με τον Στέφανο να έχει προβάδισμα 3-1 και μάλιστα από τα πέντε ματς με το αυριανό, τα τρία θα έχουν γίνει στη Ρώμη (νίκη στη Ρώμη το 2019, ήττα στη Ρώμη το 2020, νίκη στην Βαρκελώνη το 2021, νίκη στο Australian Open το 2022).

Το παιχνίδι θα γίνει μετά από αυτό της Σαμπαλένκα με την Ανισίμοβα (αρχίζει στις 12), επομένως θα ξεκινήσει στην καλύτερη στις 13:30 ώρα Ελλάδος.

Οσον αφορά την Σάκκαρη, αυτή θα αντιμετωπίσει την Τζαμπέρ στην Grand Stand Arena το απόγευμα. Ο αγώνας έχει οριστεί αμέσως μετά το παιχνίδι της Σβιόντεκ με την Αντρεέσκου, που έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 ώρα Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει πως η Σάκκαρη θα μπει στο court στην καλύτερη στις 17:00.

Σάκκαρη και Τζαμπέρ έχουν παίξει μόνο δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν στο... μακρινό 2015 στην Σομπότα όπου κέρδισε η Τυνήσια και η δεύτερη το 2020 στην Οστράβα με νικήτρια την Μαρία.

 

Τελευταία Νέα