Τιμ: Έδειξε καλά στοιχεία στην επιστροφή του

Newsroom
Τιμ: Έδειξε καλά στοιχεία στην επιστροφή του
Ο Ντομινίκ Τιμ προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, με τον αυστριακό να αφήνει καλές εντυπώσεις στο Βελιγράδι.

O Ντομινίκ Τιμ επέστρεψε υγιής στη δράση. Ο 29χρονος αυστριακός με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, έδωσε τον πρώτο του αγώνα μετά τον Ιούνιο του 2021 στο Όπεν της Σερβίας, που φιλοξκενείται στο Βελιγράδι. Ο Τιμ δεν απέφυγε την ήττα από τον Αυστραλό, Τζον Μίλμαν με 6-3, 3-6, 6-4 αλλά αυτό είναι το ελάσσων, το σημαντικό ατή τη στιγμή είναι να βρει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό.


Ο Τιμ με τρείς τίτλους Grand Slam, τελευταίο το Αυστραλιανό Όπεν του 2020, από το Νο3 έχει βρεθεί στο Νο.54 της παγκόσμια κατάταξη, έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα και θύμισε στοιχεία από τον παλιό καλό εαυτό του στο 2ο σετ. Στο 3ο σετ δέχθηκε τάι μπρέικ από τον Μίλμαν, που πήρε το σετ 6-4 και μαζί την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Μίμιρ Κετσμάνοβιτς. «Όταν είσαι δυνατός εκατό τοις εκατό θα δυσκολευτώ πολύ» είπε ο Μίλμαν στον Τιμ στον χαιρετισμό τους με τη λήξη του αγώνα.

Ο Τιμ είχε αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του και στο Challenger τη Μαρβέγια, αλλά ηττήθηκε από τον Πέδρο Κάτσιν με 3-6, 4-6 και λίγο μετρά βγήκε θετικός στην Covid-19, μένοντας ξανά εκτός γηπέδων έως ότου αναρρώσει.


Σε άλλα σημερινά παιχνίδια στο Όπεν της Σερβίας ο Ρόμαν Σαφιούλιν νίκησε τον Μίκαελ Ίμερ 7-5, 6-0, ο Φίλιπ Κράινοβιτς τον Νταβίντ Γκοφέν 6-3, 7-6(4) και ο Λάσλο Τζέρε τον Χαμάντ Μεντιένοτβιτς 6-4, 7-5.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα