Sydney Tennis Classic: Βγήκαν τα ημιτελικά στο Σίδνεϊ

Newsroom
Sydney Tennis Classic: Βγήκαν τα ημιτελικά στο Σίδνεϊ
Ποια είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Sydney Tennis Classic

H Μπάρμπορα Στρεϊτσίκοβα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγες ημέρες πριν από το Australian Open. Η 26χρονη Τσέχα, νικήτρια στο περσινό Roland Garros, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία με 6-0, 6-2 και πήρε με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά του Sydney Tennis Classic

Αντίπαλός της θα είναι η Άνετ Κονταβέιτ, που πήρε το 1ο σετ από την Ονς Τζαμπέρ 6-4 και μετά είδε την Τυνήσια να αποσύρεται. Έτσι η 26χρονη από την Εσθονία πέρασε σχεδόν άκοπα.

Η Ντάρια Κασάτκινα στα κρίσιμα σημεία με αντίπαλο την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, επικρατώντας με 6-4, 6-4 επί της Ισπανίδας και μετά το Melbourne Summer Set 2, την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι παρούσα στα ημιτελικά και στο Sydney Tennis Classic.

Τώρα η 25χρονη Ρωσίδα (Νο.26) θα αντιμετωπίσει, μια άλλη Ισπανίδα, την 24χρονη Πάουλα Μπαντόσα για μια θέση στον τελικό. Η Μπαντόσα, Νo.9 στην παγκόσμια κατάταξη, στο πιο αμφίροππο παιχνίδι των προημιτελικών νίκησε την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς με 7-6(6), 3-6, 6-3, βγάζοντας 11 άσους.

 

Τελευταία Νέα