Ναδάλ: «Μου φαίνονται και λίγο εγωιστές όσοι δεν εμβολιάζονται» (vid)

Newsroom
Ναδάλ: «Μου φαίνονται και λίγο εγωιστές όσοι δεν εμβολιάζονται» (vid)
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε στην "Marca" για τους ανεμβολίαστους αλλά και την πορεία της πανδημίας. Σχολίασε και τη νίκη της Ισπανίας στην Αθήνα.

O Ράφα Ναδάλ ήταν από τους πρώτους τενίστες που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του εμβολίου κατά του covid-19 όμως δείχνει σεβασμό και στις αντίθετες απόψεις.

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε στην "Marca" για την πορεία της πανδημίας και σημείωσε για τους ανεμβολίαστους: «Καταλαβαίνω εκείνους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά μου φαίνονται και λίγο εγωιστές. Έχουμε υποφέρει πολύ.

Δεν γνωρίζουμε 100% όλες τις παρενέργειες, αλλά πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς, δεν γνωρίζουμε ούτε τι επιπτώσεις θα έχει ο ιός στο σώμα μας χωρίς το εμβόλιο. Σήμερα φαίνεται πως ο κόσμος επηρεάζεται λιγότερο από τον ιό και πιστεύω πως είναι επειδή ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί».

Ο Ράφα Ναδάλ έχει να παίξει από τις αρχές Αυγούστου στο Citi Open και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στο Άμπου Ντάμπι στα μέσα Δεκεμβρίου και στόχος του είναι να αγωνιστεί και στο Australian Open.

O Ισπανός τενίστας μίλησε και για τη νίκη της Ισπανίας στην Αθήνα κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2022. «Η Σουηδία έχασε από τη Γεωργία κι εμείς πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στην Ελλάδα.

Η ομάδα είναι νέα και συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν αρκετά περίπλοκά για εμάς, αλλά φαίνεται ότι βρίσκουμε ξανά το δρόμο μας».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα