Γέλενα Ντόκιτς: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία»

Newsroom
Γέλενα Ντόκιτς: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία»
Η πρώην Νο4 κόσμου Γέλενα Ντόκιτς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας έγραψε στα social media πως έφτασε κοντά στην αυτοκτονία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας η Γέλενα Ντόκιτς έγραψε ένα μήνυμα στα social media στο οποίο αποκάλυψε πως έφτασε κοντά στο να δώσει τέλος στη ζωή της!

Η τενίστρια με καταγωγή από την Κροατία που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αυστραλίας και της Σερβίας και το 2002 έφτασε στο Νο4 κόσμου αλλά και στον τελικό στο Roland Garros 2001 στο διπλό υποφέρει ακόμη και δεν μπορεί να ξεχάσει όσα πέρασε από τον πατέρα της.

Ο Νταμίρ Ντόκιτς όπως έγραψε η Γέλενα και στο βιβλίο της την ξυλοκοπούσε μέχρι λιποθυμίας! Η Γέλενα "ανέβασε" στα Instagram μαζί με το κείμενο της και μια φωτογραφία της από το US Open 2000.

«Αυτή η φωτογραφία φέρνει πολύ θλίψη και πόνο και τραβήχτηκε σε μια περίοδο της ζωή μου όπου βίωνα κατάθλιψη, πόνο και σύνδρομο μετατραυματικού στρες. Λίγα χρόνια αργότερα έφτασα κοντά στο να τελειώσω τη ζωή μου», έγραψε η Ντόκιτς.

Λίγο πριν από αυτή τη συνέντευξη Τύπου ο πατέρας και προπονητής της είχε απομακρυνθεί από το box της παίκτριας επειδή έβριζε και έκανε χειρονομίες.

Ο πατέρας της δήλωσε το 2006 ότι η κόρη του έδωσε 1 εκατ. δολάρια για να "χωρίσουν".

Η Γέλενα στην βιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2017 έγραψε ότι ο πατέρας της την χτυπούσε με την ζώνη, της τραβούσε τα μαλλιά και τα αυτιά και την πρόσβαλε συνεχώς.

Είναι πολλά τα περιστατικά που έχουν συμβεί σε αγώνες αλλά και σε προπονήσεις. Το 2001 ο Νταμίρ είχε κατηγορήσει το Australian Open ότι η κλήρωση ήταν στημένη και ήταν το κερασάκι στην τούρτα και ο λόγος που η WTA τον απέβαλε από το Tour.

Στο Βελιγράδι είχε κάνει και φυλακή.

Η Ντόκιτς στο μήνυμα της αναφέρει ότι πλέον είναι σε άλλη φάση της ζωής και ζητάει από όλους να είναι προσεκτικοί και να επιλέγουν τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους ενώ τονίζει ότι πρέπει να βοηθούν με κάθε τρόπο εκείνους που βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα