Εγκατέλειψε η Μπούζκοβα, στον 2ο γύρο στο Μόντρεαλ η Σάκκαρη (vids)

Εγκατέλειψε η Μπούζκοβα, στον 2ο γύρο στο Μόντρεαλ η Σάκκαρη (vids)
Η Μαρία Σάκκαρη είναι στον 2ο γύρο στο Rogers Cup με την Μαρί Μπούζκοβα ν' εγκαταλείπει το παιχνίδι στο 6-4, 3-1 λόγω αδιαθεσίας.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Rogers Cup του Μόντρεαλ η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο18 κόσμου αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του Masters του Καναδά την Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα η οποία εγκατέλειψε λόγω αδιαθεσίας στο 3-1 του 2ου σετ ενώ είχε χάσει με 6-4 το 1ο.

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την 1η νίκη της καριέρας της στον Καναδά και θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα (10/8) της Πουτίντσεβα με την Κουντερμέτοβα.

Επέστρεψε η Μαρία!

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη θα έχει χαμένο μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ ενώ το ίδιο (2 χαμένα) θα συμβεί και με την Μαρί Μπούζκοβα στη συνέχεια και θα έχουμε το 1-1.

Η Τσέχα με μπρέικ θα φτάσει στο 2-1 και η Σάκκαρη με το 3ο μπρέικ πόιντ της στο 5ο γκέιμ θα πετύχει μπρέικ για να μειώσει σε 3-2.

Η Μπούζκοβα θα "απαντήσει" με 2 μπρέικ (4-2) αλλά η Σάκκαρη με το 5ο μπρέικ πόιντ της στο 7ο γκέιμ θα μειώσει σε 4-3. Με love service game η Ελληνίδα θα ισοφαρίσει σε 4-4 και θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ.

Με μπρέικ θα προηγηθεί με 5-4 και η Μπούζκοβα θα πάει στον πάγκο για να ζητήσει ιατρική βοήθεια αφού αισθάνονταν αδιαθεσία.

Θα της πάρουν την πίεση και θα συνεχίσει το παιχνίδι για να χάσει το 1ο σετ με 6-4. Πολλά τα αβίαστα της Μαρίας, καλές άμυνες από την Μαρί αλλά το σετ θα πάει στην Σάκκαρη.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη είχε 3/10 μπρέικ, είχε 17 αβίαστα (9) και 16 winners (9).

Εγκατάλειψη στο 3-1

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη αρχίζει με μπρέικ (1-0) αλλά η Μπούζκοβα θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ και θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 1-1.

Νέο μπρέικ για την Μαρία και προβάδισμα με 2-1 και θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 3-1. Η Μπούζκοβα θα εγκαταλείψει λόγω αδιαθεσίας.

 

Τελευταία Νέα