Η Μίνινα έστειλε την Τζέλη στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο!

Η Μίνινα έστειλε την Τζέλη στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο!

bet365

Η Ρωσίδα Τατιάνα Μίνινα έφτασε στον τελικό των -57κ. του τάε κβον ντο και δίνει την ευκαιρία στην Τζέλη να διεκδικήσει το χάλκινο μέσω των ρεπεσάζ!

Η Φένια Τζέλη μπορεί να αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των -57κ. στο τάε κβον ντο, αλλά μπορεί να χαμογελάει καθώς στις 13:00 ώρα Ελλάδος θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ με στόχο το χάλκινο μετάλλιο!

Η Ελληνίδα αθλήτρια είδε την Τατιάνα Μίνινα, που την απέκλεισε στον πρώτο γύρο, να φτάνει ως τον τελικό κερδίζοντας την Κίμια Αλίζαντε που κατεβαίνει με την ομάδα των προσφύγων (είναι η αθλήτρια που απέκλεισε η Τζέλη στο προολυμπιακό τουρνουά για να προκριθεί στο Τόκιο, με την Αλίζαντε να παίρνει πρόσκληση από την ΔΟΕ) στα ημιτελικά!

Ετσι η Τζέλη θα αντιμετωπίσει την Μπεν Γιουσούφ από τον Νίγηρα και αν κερδίσει θα πάει σε δεύτερο αγώνα όπου εκεί θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στον αγώνα για το μετάλλιο θα περιμένει η Λο από την Ταϊπέι (14:30 ώρα Ελλάδος ο αγώνας για το χάλκινο).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα