Τρομερό γκράφιτι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο 1o Γυμνάσιο-Λύκειο Σταυρούπολης

Newsroom
Γκράφιτι για Νικολαΐδη

bet365

Η μορφή του Αλέξανδρου Νικοπλαΐδη θα κοσμεί το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Σταυρούπολης με τον artist Μάριος Σιμόπουλος να φτιάχνει ένα εξαιρετικό γκράφιτι.

Στο συγκεκριμένο σχολείο, ι Αλέξανδρος Νικολαΐδης υπήρξε μαθητής μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε, με την σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη να αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή της: «Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα