Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό στον κορονοϊό ένα ακόμη μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Κώστας Ευθυμιάδης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό στον κορονοϊό ένα ακόμη μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

bet365

Θετικό στον κορονοϊό διαγνώστηκε ένα ακόμη μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε γνωστό την Τετάρτη (4/8) ότι ένα ακόμη μέλος της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό, δύο μέρες μετά από το πρώτο κρούσμα.

Το μέλος μεταφέρθηκε σε ειδικό ξενοδοχείο, όπου διαμένουν και τα υπόλοιπα μέλη για καραντίνα.

Η ανακοίνωση Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορονοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.