4ήμερο μπάλας και κληρώσεων!

Νίκος Μποζιονέλος
4ήμερο μπάλας και κληρώσεων!

bet365

Οι μεταδόσεις των play offs σε Champions και Europa League καθώς και η live κάλυψη των κληρώσεων της φάσης των ομίλων και των δύο διοργανώσεων.
Από αύριο, Τρίτη 25 ως και την Πέμπτη 27 Αυγούστου το πρόγραμμα του OTE TV... τιγκάρει εκ νέου από μεταδόσεις των play offs σε Champions και Europa League ενώ την Πέμπτη το απόγευμα και το μεσημέρι της Παρασκευής θα μεταδοθούν live οι κληρώσεις της φάσης των ομίλων και των δύο διοργανώσεων.
Με χρονολογική σειρά, αύριο και Τετάρτη ο Μιχάλης Τσόχος παρουσιάζει εκ νέου το "Λεπτό προς λεπτό" στο OTE Sport 1 των κάτωθι μεταδόσεων από τα play offs του Champions League ενώ από τις 20:00, στο OTE Sport 2, ξεκινά το "UEFA Champions League Show" σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχου το οποίο θα συνεχίζεται μετά τη λήξη των αγώνων με όλα τα στιγμιότυπα.
Την Τρίτη μεταδίδονται, όλα στις 21:45, τα ματς Μονακό - Βαλένθια (OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου), Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ραπίντ Βιέννης (OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βασιλεία (OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), Μάλμε - Σέλτικ (OTE Sport 5 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Σκεντέρμπεου (OTE Sport 6 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου).
Την Τετάρτη 26/8 μεταδίδονται, επίσης όλα στις 21:45, τα ματς Λεβερκούζεν - Λάτσιο (OTE Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι), ΑΠΟΕΛ - Αστάνα (OTE Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα), Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 4 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (OTE Sport 5 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) και Παρτίζαν - ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (OTE Sport 6 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη).
Την Πέμπτη 27/8 παίρνει σειρά το Europa League, με τον Αλέξη Σπυρόπουλο να παρουσιάσει το pre game στις 20:30, στο OTE Sport 1, του αγώνα Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ που μεταδίδεται στις 21:00 σε περιγραφή του ιδίου και του Κώστα Χαλβατσιώτη από το ίδιο κανάλι. Λίγο νωρίτερα, στις 20:00 θα βγει το pre game για το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι, ματς που μεταδίδεται live στις 21:00 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα από το OTE Sport 2. Και τα δύο ματς θα έχουν post game μετά τη λήξη τους.
Κυριαρχεί βέβαια, επίσης την Πέμπτη στις 18:45, η κλήρωση των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό να πληροφορείται τους αντιπάλους του στη φάση των "32". Η κλήρωση μεταδίδεται live τόσο από την ΕΡΤ όσο κι από το OTE Sport 1.
Και, την Παρασκευή 28/9 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Europa League, παρουσία του Αστέρα Τρίπολης, του ΠΑΟΚ (σιγά μην αποκλειστεί), πιθανότατα και του Παναθηναϊκού και, you never know, ίσως και του Ατρόμητου. Η κλήρωση του Europa μεταδίδεται live από το OTE Sport 3, με το κανάλι να βγάζει pre game μια ώρα νωρίτερα.
ΥΓ. Σε τέτοια λάθη (σκορ στα πρωτοσέλιδα) μας είχε συνηθίσει η "Εξέδρα των Σπορ" στη μετά ΔΟΛ εποχή, σειρά και της "Αθλητικής Ημέρας".
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα