Top 10 μεταδόσεων, οι «μπέμπηδες» του ’92, η F1 και οι Γερμανοί!

Top 10 μεταδόσεων, οι «μπέμπηδες» του ’92, η F1 και οι Γερμανοί!

bet365

Οι κορυφαίες live μεταδόσεις του προσεχούς τριημέρου, το ντοκιμαντέρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μετάδοση και η… διευκρίνιση για τη Formula 1 και η εκπομπή του Δανέζη για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Top 10 ευρωπαϊκών μεταδόσεων. Πλέον, με το νέο «εργαλείο» του gazzetta.gr, βλέπετε όλες τις αθλητικές μεταδόσεις! Ποιες ξεχωρίζουν όμως;
Θυμίζω ότι τις μεταδόσεις της Super League τις παρουσιάσαμε από χθες.
Σάββατο 14/3
* Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου στις 16:30 στο OTE Sport 3, σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Μοιράζει εξάρες και ποντάρες αλλά (εμείς) η Βέρντερ έχει βελτιωθεί τα μάλλα.
* Εϊμπαρ – Μπαρτσελόνα, στις 19:00, OTE Sport 2, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, και χωρίς σφεντόνα.
* Παλέρμο – Γιουβέντους στις 19:00, OTE Sport 4, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Ακολουθεί την Τετάρτη η ρεβάνς στο Ντόρτμουντ, «ύπουλο» ματς για τους «μπιανκονέρι».
Κυριακή 15/3
* Χέρεφεεν – Αγιαξ, 15:30, ACTION 24 σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη. Γκολ και θέαμα, κλασικά ολλανδικά εικονογραφημένα.
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ στις 18:00, OTE Sport 1, σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μεταξύ τους συνήθως υπάρχει ένα γκολ «φάντασμα».
* Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν στις 18:00, Novasports 7, σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη. Πρώτο ματς μετά την επική πρόκριση στο Λονδίνο επί της Τσέλσι (και με Ιμπραΐμοβιτς).
* Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε στις 22:00, OTE Sport 2, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη. Ντεφορμέ η «βασίλισσα», αναρωτιέσαι πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει.
* Μαρσέιγ – Λυών, 22:00 στις Novasports 2, σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα. Οι Μασσαλοί έρχονται από την «εξάρα» στην Τουλούζη και οι «λιονέ» από την «πεντάρα» επί της Μονπελιέ.
Δευτέρα 16/3
* Φιορεντίνα – Μίλαν στις 20:00, OTE Sport 1, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη. Εννιά χρόνια έχει να ηττηθεί εκεί η Μίλαν, ερώτημα αν φέτος σπάσει το σερί (και απολυθεί ο «Πίπο» Ιντζάγκι.
* Σουόνσι – Λίβερπουλ στις 22:00, OTE Sport 1, σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Ο Μπρένταν Ρότζερς ανέβασε τη Σουόνσι στην Premier και καθοδηγεί μια αήττητη μέσα στο 2105 Λίβερπουλ.
The Class of 92! Η ιστορία των έξι 14χρονων παικτών από την εργατική τάξη του Μάντσεστερ που έφτασαν να αγωνίζονται για την ίδια ομάδα, την ομάδα-θρύλο της δεκαετίας του ’90, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι έξι καλύτεροι φίλοι (Ντέιβιντ Μπέκαμ, Νίκι Μπατ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Φιλ και Γκάρι Νέβιλ) αποτελούν την πιο επιτυχημένη παρέα της δεκαετίας και το ντοκιμαντέρ «Οι Μπέμπηδες του ‘92» αποκαλύπτει την ιστορία τους. Ο άθλος τους θα αφήσει ιστορία όμως εκείνοι παρά τη δόξα μπόρεσαν να παραμείνουν στενοί φίλοι μέχρι και σήμερα. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται αύριο, Σάββατο 14/3 στις 21:00 στο OTE Cinema 1HD
Formula 1. Η στήλη Media Café σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για την απόκτηση των δικαιωμάτων από ΟΤΕ TV και ALPHA για τη Formula 1 και φέτος. Ο ΑLPHA εξέδωσε δελτίο Τύπου για την πρεμιέρα με το grand prix της Αυστραλίας και ο OTE TV το ανακοίνωσε μέσω του site του. Το grand prix μεταδίδεται live στις 06:45 το πρωί της Κυριακής από το OTE Sport 5HD και σε μαγνητοσκόπηση, την ίδια μέρα, από τον ALPHA στις 15:00.
«Goal» με Μάντζιο. Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, θα είναι καλεσμένος του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «Goal» την Κυριακή στις 21:45 στον ΣΚΑΪ, λίγα λεπτά μετά το ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής της Super LEAGUE. Zωντανές συνδέσεις με το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη. Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια και όλες οι επίμαχες φάσεις στο μικροσκόπιο του Παναγιώτη Βαρούχα. Γκολ και ρεπορτάζ από τα σημαντικότερα παιχνίδια της Football League και εντυπωσιακές φάσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Απαντήσεις ΝΕΡΙΤ για Formula 1. Σε απάντηση δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες και ιστολόγια σχετικά με τα δικαιώματα της Formula 1, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ εξέδωσε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι η F1 μεταδόθηκε από τη ΔΤ, όταν έκλεισε η ΕΡΤ, βάσει σύμβασης που υπεγράφη με την εταιρεία Asset Ogilvy και υπήρξε συμψηφισμός του υπολειπόμενου διαφημιστικού χρόνου ο οποίος ανήλθε στο ποσό των 426.478,80 ευρώ.
Μια γερμανική λέξη από «F». Την Κυριακή στις 23:30 στο MEGA ο «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη παρουσιάζει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων για τα θύματα της σφαγής του Διστόμου.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και μιλά αποκλειστικά στον Δανέζη για την εκτέλεση μιας ιστορικής δικαστικής απόφασης η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατάσχεση περιουσίας του γερμανικού δημοσίου στην Ελλάδα.

Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα