Το All Star Game μόνο στον OTE TV

Νίκος Μποζιονέλος
Το All Star Game μόνο στον OTE TV

bet365

Μπασκετικό υπερθέαμα περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με το All Star Game από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 3HD. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται φαβορί στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge, παίζοντας στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ.
Η γιορτή του μπάσκετ πλησιάζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του All Star Game. Με τη συμμετοχή κορυφαίων παικτών, όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Στίβεν Κάρι και Καρμέλο Άντονι, ο ΟΤΕ TV υπόσχεται στους φίλους του αθλήματος ένα μαγικό τριήμερο από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου γεμάτο δράση, θέαμα και ελληνικό άρωμα, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δυνατό «μπάσιμο» και συμμετέχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων.
Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς από πολλούς θεωρείται φαβορί, καθώς η εξέλιξη και η φυσική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό τον κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Εκτός από τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge, καθώς επιλέχθηκε στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ. Στον αγώνα συμμετέχουν οι κορυφαίοι πρωτοετείς και δευτεροετείς του πρωταθλήματος.
Ο OTE TV θα καλύψει την κορυφαία διοργάνωση ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 3HD. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 04:00 Rising Stars Challenge
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, 03:00 Διαγωνισμός καρφωμάτων & τριπόντων
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, 03:00 All Star Game

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

NBA Τελευταία Νέα