Το οσκαρικό «Toy Story 4» στην CosmoteTV

Gazzetta team
Το οσκαρικό «Toy Story 4» στην CosmoteTV
Η βραβευμένη με Oscar ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στην CosmoteTV.

Το Σάββατο (29/02, 21:00) οι λάτρεις των ταινιών «Toy Story», θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τέταρτο μέρος της από το Cosmote Cinema 1HD.

Το «Toy Story 4» κυκλοφόρησε το 2019 και πήρε το Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας κινουμένων σχεδίων το 2020.

Τέσσερις ταινίες ακόμα στο Cosmote Cinema 1 HD

- Η γαλλική δραματική ταινία Αγάπη Είναι (C’est ca l’ amour) της Κλερ Μπερζέ παρουσιάζει την ιστορία του Μάριο (Μπουλί Λανέρ), ο οποίος σοκαρισμένος από την ξαφνική απόφαση της γυναίκας του να χωρίσουν αναλαμβάνει να μεγαλώσει προσωρινά τις δύο έφηβες κόρες τους (Πέμπτη 27/2, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

- Την Δευτέρα 24/2 έρχεται σε Α’ προβολή η ρωσική ταινία δράσης Beyond the Edge (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD) με τον υποψήφιο για Όσκαρ Αντόνιο Μπαντέρας. Στην ταινία ένας νεαρός τζογαδόρος δημιουργεί μία ομάδα από ανθρώπους με ενισχυμένες ικανότητες, με στόχο να κερδίσουν πολλά χρήματα στο καζίνο.

- Το φοιτητικό θρίλερ Killer High (Παρασκευή 28/2, 21.00), καθώς και η ταινία κινουμένων σχεδίων Cattle Hill (Σάββατο 29/2, 19.15).

Οι ταινίες του Cosmote Cinema 2 HD

Από τις πρεμιέρες του COSMOTE CINEMA 2HD ξεχωρίζει το πολυσυζητημένο πολιτικό ντοκιμαντέρ Fahrenheit 11/9 του Μάικλ Μουρ. Δεκατέσσερα χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ Fahrenheit 9/11, που ασκούσε κριτική στην προεδρία του Τζορτζ Μπους του νεότερου, η νέα ταινία του βραβευμένου με το χρυσό αγαλματίδιο σκηνοθέτη καυτηριάζει την πορεία του Αμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, από την εκλογή του (9 Νοεμβρίου 2016) μέχρι το 2018 που κυκλοφόρησε η ταινία (Παρασκευή 28/2, 22.00, ζώνη Doc o’ clock).

Η βραβευμένη στο φεστιβάλ Καννών (βραβείο σεναρίου του τμήματος «Ένα κάποιο βλέμμα») Καναδό-ισπανική ταινία Σοφία (Sofia) μας συστήνει την 20χρονη Σοφία, η οποία ζει στην Καζαμπλάνκα με τους γονείς της. Όταν μένει έγκυος και γεννάει το παιδί της εκτός γάμου, το νοσοκομείο της δίνει διορία 24 ωρών για να προσκομίσει τα χαρτιά της αναγνώρισης, πριν καλέσει τις αρμόδιες αρχές (Τετάρτη 26/2, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και την πρεμιέρα της δραμεντί του Ρίτσαρντ Λονκρέιν, Finding your feet για την ιστορία της μεσήλικης Σάντρα (Ιμέλντα Στόντον), η οποία όταν ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατάει με την καλύτερή της φίλη τον εγκαταλείπει και πάει να μείνει στο Λονδίνο με την αλλόκοτη αδερφή της (Σάββατο 29/2, 22.00).

Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται και το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE CINEMA 2HD στον κορυφαίο Γάλλο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Λικ Μπεσόν, με την προβολή της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα ταινίας Νικίτα (Δευτέρα 24/2, 22.00), καθώς και της sci-fi ταινίας του 1983, Η τελευταία μάχη (Τρίτη 25/2,22.00).

Από την Παρασκευή 28/2 και μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους το δραματικό θρίλερ Crypto με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Κερτ Ράσελ, καθώς και την ελληνική δραματική ταινία Φαντασία του Αλέξη Καρδαρά με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Μάινα, Γιάννη Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και την πρωτοεμφανιζόμενη Ρένα Μόρφη.