Όταν ακούστηκε ο πρώτος... βρυχηθμός των Τίμπεργουλβς! (pics & vid)

Όταν ακούστηκε ο πρώτος... βρυχηθμός των Τίμπεργουλβς! (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν ακούστηκε ο πρώτος... βρυχηθμός των Τίμπεργουλβς! (pics & vid)

bet365

Πριν από 28 χρόνια το ΝΒΑ καλωσόρισε στο πρωτάθλημα μια ολοκαίνουργια franchise και δη τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους στα παρκέ της καλύτερης λίγκας του κόσμου!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!21+

Η Μινεάπολις είχε αποκτήσει και πάλι ομάδα του ΝΒΑ μετά τους θρυλικούς Μινεάπολις Λέικερς και αυτό χάρη στον δισεκατομμυριούχο Γκλεν Τέιλορ ο οποίος πρωτοστάτησε για την επιστροφή του μπάσκετ στην πόλη του.

Στον πάγκο της ομάδας επιλέχθηκε ο Μπιλ Μάσελμαν, ενώ τα μεγάλα αστέρια της ομάδας ήταν ο Τόνι Κάμπελ, ο Τάιρον Κόρμπιν, ο Που Ρίτσαρτσον, ο Σαμ Μίτσελ και ο Ράντι Μπρούερ.

Η πρώτη ομάδα των Τίμπεργουλβς είχε μπόλικη δόση και από... Ελλάδα αφού στο ρόστερ είχαν βρεθεί ο Σκοτ Ροθ που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ο Μπραντ Σέλερς που πέρασε από τον Άρη και ο οποίος ωστόσο βρέθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στους Τίμπεργουλβς, όπως επίσης και ο Τοντ Μέρφι που βρέθηκε ένα φεγγάρι στην Λάρισα!

Το πρώτο παιχνίδι των «Λύκων» δόθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1989 και πιο συγκεκριμένα απέναντι στους Σιάτλ Σουπερσόνικς, από τους οποίους γνώρισαν και την ήττα με 106-94. Εκείνη τη χρονιά η Μινεσότα είχε τερματίσει στην 6η θέση της Midwest και στην 13η της Δύσης έχοντας ρεκόρ 22-60!

Θυμηθείτε το φύλλο αγώνα από το πρώτο ματς των «Λύκων».

ΣΙΑΤΛ: Έλις 33 (4), Μακ Κι 24, Μακ Ντάνιελ 24, Κέιτζ 7, Μακ Μίλαν 2, Θριτ 5, Σέλερς 6, Κεμπ 3, Πόλινις, Μπάρος 2.

ΜΙΝΕΣΟΤΑ: Λόου 6, Κάμπελ 10, Μέρφι 5, Λοχάους 4, Μίτσελ 7, Κόρμπιν 20, Ροθ 19 (1), Ρόγιαλ 12, Μπραντς 11, Ρίτσαρτσον, Ουέστ.

 

NBA Τελευταία Νέα