Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

bet365

Ο Καρέλης έκανε την αρχή, οι Moύργος και Μήτρογλου τον ακολούθησαν, ενώ ο Μακρής συμπλήρωσε την Κυριακή την 4άδα των ελληνικών γκολ. Αναλυτικά οι επιδόσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού.

Τέσσερα γκολ ήταν ο απολογισμός των «Ελλήνων του Εξωτερικού» αυτή την εβδομάδα, με τον Νίκο Καρέλη να κάνει την αρχή την Παρασκευή στο ντεμπούτο του με την Γκενγκ, τους Σάββα Μούργο της Άρσεναλ και Κώστα Μήτρογλου της Μπενφίκα να ακολουθούν το Σάββατο. Την... αυλαία έκλεισε ο Γιώργος Μακρής που πέτυχε το χρυσό... γκολ της Πίζα στην Πράτο.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των «Ελλήνων του Εξωτερικού»...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Βερόνα στο «Ολίμπικο», χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο παιχνίδι με την Βερόνα, αλλά έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό, καθώς η Ρόμα έπρεπε να γίνει πιο επιθετική.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Πολύ καλή απόδοση για τον Έλληνα αμυντικός στο εκτός έδρας 1-1 με την Ρόμα, όπου έπαιξε όλο το ματς.


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γιουβέντους όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 4-0. Στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη, στο δεύτερο αδράνησε η άμυνά της Ουντινέζε, το τρίτο ήταν με πέναλτι, ενώ το σουτ του Σάντρο, με το οποίο μπήκε το τέταρτο, δεν γινόταν να το αποκρούσει.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους με 4-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Tζένοα): Μπήκε στις καθυστερήσεις της νίκης με 4-0 επί της Παλέρμο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Κάρπι με 2-1.


Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Έπαιξε σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Λάτσιο που έληξε 2-2, χωρίς να φέρει ευθύνη για κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε η Μπολόνια.


Σάββας Γκέντζογλου (Μπάρι): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπάρι για το εκτός έδρας 0-0 με την Σπέτσια.

Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι): Είδε από τον πάγκο το παιχνίδι, εκτός έδρας, που έληξε 0-0.

Γιώργος Μακρής (Πίζα): Ήταν βασικός και χάρη σε δικό του γκολ (στο 7:34 του video) η Πίζα, κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Πράτο με 1-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Λόγω τραυματισμού δεν έδωσε το παρών στο «Μπαλαΐδος» όπου η Λεβάντε γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Θέλτα.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Δεν ήταν στην αποστολή της Έλτσε για τη νίκη με 2-0 επί της Αλκορκόν.

ΑΓΓΛΙΑ
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρίστολ, με αποτέλεσμα η «Μπόρο» να γνωρίσει την ήττα με 1-0.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Χρίστηκε σκόρερ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέστερ, όπου πέτυχε το δεύτερο γκολ των «κανονιέριδων» στη νίκη με 3-1.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Εστορίλ.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Εστορίλ, όμως μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Μπενφίκα να είναι πίσω στο σκορ με 1-0. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 52 και βοήθησε ώστε να γίνει η ανατροπή και οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη με 2-1.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 4-0 επί της Χέρακλες.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Βίλεμ από την Ναϊμένγκεν με 1-0.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να είναι στην αποστολή για τη νίκη με 5-2 επί της Χέρενφεν.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ): Ακόμη μία συμμετοχή για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος μπήκε στο 58ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης επί της Ρόντα με 1-0.

ΒΕΛΓΙΟ
Νίκος Καρέλης (Γκενγκ): Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος μπήκε στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ζούλτε Βάρεγκεμ και με ένα απίστευτο γυριστό σουτ έδωσε τη νίκη στην Γκενγκ με 2-1.

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Σεντ Τρούιτεν): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σαρλερουά που έληξε χωρίς νικητή και γκολ.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σεντ Τρούιτεν που έληξε 0-0.


Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Ήταν εκτός αποστολή για το παιχνίδι με την Λέουβεν, η οποία κέρδισε 1-0.

Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Λέουβεν με 1-0.

Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Ήταν εκτός αποστολή στο παιχνίδι με την Κορτράικ, όπου η Πέρουβελς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Γιώργος Σαρρής (Ερσιγιεσπορ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπολούσπορ με 1-1.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επι της Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ): Βασικός στην εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Χάποελ Κφαρ Σαμπά.

* Η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας παίζει την Δευτέρα το βράδυ...

 

Τελευταία Νέα