Μπλέντσο και Μίντλετον δεν αφήνουν τον Αντετοκούνμπο να βρει ρυθμό (pic)

Μπλέντσο και Μίντλετον δεν αφήνουν τον Αντετοκούνμπο να βρει ρυθμό (pic)

Gazzetta team
Μπλέντσο και Μίντλετον δεν αφήνουν τον Αντετοκούνμπο να βρει ρυθμό (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δυσκολεύεται να βρει ρυθμό λόγω της παρουσίας των Έρικ Μπλέντσο και Κρις Μίντλετον.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ανάλυση σχετικά με τις μειωμένες κατοχές μπάλας στην επίθεση των Μπακς του Έλληνα φόργουορντ και η ίδια κατάσταση συνεχίζεται.

Η ταυτόχρονη παρουσία στο παρκέ των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Έρικ Μπλέντσο και Κρις Μίντλετον ζημιώνει αρκετά τον «Greek Freak» ειδικά στο θέμα του ρυθμού.

Οι κατοχές της μπάλας έχουν αλλάξει, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τους Μπλέντσο και Μίντλετον. Σε σχέση με το περασμένο δεκαήμερο το μεταγραφικό απόκτημα των Μπακς έπεσε από το 29.6% των κατοχών στο 27.4%. Ο Μίντλετον ανέβηκε από το 19.2% στο 24.5 και ο Αντετοκούνμπο έμεινε ακριβώς στο ίδιο ποσοστό (25.9%).

Σε μία πιο λεπτομερή ματιά στον Έλληνα φόργουορντ στοιχίζει αρκετά σε ό,τι έχει να κάνει με το ρυθμό του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Η μπάλα φτάνει πιο αραιά στα χέρια και αναφερόμαστε σε έναν παίκτη ο οποίος θέλει τη μπάλα στα χέρια του για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του είτε αφορά το σκοράρισμα είτε την όποια δημιουργία.

Ο Τζέισον Κιντ καλείται να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να ανακάμψουν οι Μπακς κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Αντετοκούνμπο βρει το ρυθμό που χρειάζεται.

 

NBA Τελευταία Νέα