Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποντάρισμα σε Εθνικές ομάδες και Αγγλία

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποντάρισμα σε Εθνικές ομάδες και Αγγλία

bet365

Ολοκληρώνεται απόψε η 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, ενώ το κουπόνι ποδοσφαίρου ΟΠΑΠ περιλαμβάνει και αρκετά παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Το Βοσνία – Ελλάδα είναι σίγουρα το ματς που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση, με κοινό στοιχείο ότι καμία δεν έπεισε αγωνιστικά. Η Ελλάδα πέρασε από την έδρα της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου, του Λιχτενστάιν (2-0), ενώ η Βοσνία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Αρμενίας. Θα συμφωνήσουμε με τα προγνωστικά Τύπου ότι οι αποδόσεις αδικούν την Εθνική μας ομάδα, από ‘κει και πέρα όμως είναι αρκετά πιθανό και το 2-3 γκολ, το οποίο καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. Το βρίσκουμε σε απόδοση διπλασιασμού (2.00).

Ελβετία – Δανία

Η Ελβετία μετά την εξαιρετική της παρουσία στο Nations League (τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της μπροστά από Βέλγιο και Ισλανδία), μέσα από το οποίο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ξεκίνησε με το δεξί και στα προκριματικά του Euro. Παρά τις απουσίες της πέρασε σχετικά εύκολα από τη Γεωργία, την οποία νίκησε 2-0. Σαφώς δυσκολότερος αντίπαλος σήμερα είναι η Δανία, η οποία την προηγούμενη Πέμπτη έδωσε φιλικό ματς με το Κόσοβο (2-2). Εβγαλε αμυντικά προβλήματα και αν παρουσιαστεί έτσι και απόψε, το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο. Εξάλλου, οι Ελβετοί μοιάζουν σε εξαιρετική κατάσταση και εντός έδρας είναι 12 σερί ματς αήττητοι (11-0) σε προκριματικά Euro, Μουντιάλ ή Nations League. Επιλέγουμε τον άσο στο 2.20.

Στοίχημα στην Αγγλία

Στη Νάσιοναλ Λιγκ διεξάγονται σήμερα 6 αναμετρήσεις, όμως εμείς θα εστιάσουμε περισσότερο στο Ντόνκαστερ – Μπρίστολ Ρόβερς, που είναι εξ αναβολής αναμέτρηση στη Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι με την ήττα 4-0 από την πρωτοπόρο Λούτον το Σάββατο, συμπλήρωσαν 7 παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα και βγήκαν εκτός ζώνης πλέι οφ. Θα επιχειρήσουν να ξαναμπούν στην προνομιούχο 6άδα επικρατώντας απόψε της Μπρίστολ Ρόβερς, η οποία όμως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει 8 διαδοχικά εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα (5 νίκες). Από τη στιγμή που υπάρχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες στη γηπεδούχο, η αξία βρίσκεται στην κόντρα του φαβορί. Στο 2.90 το διπλό draw no bet.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

 

Τελευταία Νέα