Τελικά, ο Φαν Πέρσι αισθάνεται «κόκκινος διάβολος» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τελικά, ο Φαν Πέρσι αισθάνεται «κόκκινος διάβολος» (vids)

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο ο Φαν Πέρσι είχε αντιδράσει στο γκολ που πέτυχε ως «εχθρός» την Άρσεναλ, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο σεβάστηκε τη Γιουνάιτεντ, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα για τα συναισθήματα του Ολλανδού.

Το «Ολντ Τράφορντ» τραγουδούσε συνεχώς τ' όνομα του «ιπτάμενου Ολλανδού» της Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι της Πέμπτης – ας όψεται η ευκολία με την οποία η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη (4-1) – και ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος να χειροκροτήσει τον Φαν Πέρσι όταν μείωσε στο τελικό σκορ, με κοντινή προβολή.

Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων» επέστρεψε ως φίλος, σεβάστηκε τα όσα πέρασε στην ομάδα του Μάντσεστερ, ουδέποτε έκρυψε ότι το πέρασμά του από το «Ολντ Τράφορντ» θα μείνει στην καρδιά του και παρά το γεγονός πως βρισκόταν πολύ περισσότερα χρόνια στην Άρσεναλ στο παρελθόν, οι αντιδράσεις του ήταν πολύ διαφορετικές όταν σκόραρε απέναντι στις δύο πρώην του...

Τον Νοέμβρη του 2013, πετυχαίνει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, της οποίας τη φανέλα φορούσε επί 8 χρόνια και αμέσως έτρεξε να το γιορτάσει με έξαλλο τρόπο. Βέβαια, τον Δεκέμβρη του 2012, στην πρώτη του εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, η μοίρα τα έφερε έτσι που βρήκε δίχτυα, όμως σήκωσε τα χέρια και φανέρωσε την επιθυμία του να σεβαστεί στον απόλυτο βαθμό όσα πέρασε στον λονδρέζικο σύλλογο κι ας τον «πλήγωσε».

Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά τα πράγματα...

Χάρηκε που σκόραρε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, χαμογέλασε, χειροκρότησε τον κόσμο που είχε σηκωθεί στο πόδι να τον αποθεώσει και να φωνάξει δυνατά τ' όνομά του. Οι πλάκες και τα χαμόγελα με τους άλλοτε συμπαίκτες του στο σφύριγμα της λήξης, αποτελούν ακόμα έναν λόγο για τον οποίο η θητεία του Φαν Πέρσι στο Μάντσεστερ, είχε κάτι διαφορετικό από όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Άρσεναλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα