Ολυμπιακοί Αγώνες: Εχασε τον δρόμο για το στάδιο και εθελόντρια του πλήρωσε ταξί για να προλάβει τον αγώνα και να πάρει το χρυσό (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εχασε τον δρόμο για το στάδιο και εθελόντρια του πλήρωσε ταξί για να προλάβει τον αγώνα και να πάρει το χρυσό (vid)

bet365

Η απίστευτη ιστορία που διηγήθηκε ο Τζαμαϊκανός Χανσλ Πάρτσμεντ, που λίγο έλειψε να χάσει τον ημιτελικό στα 110μ. με εμπόδια επειδή πήρε λάθος λεωφορείο, αλλά κατέληξε με το χρυσό χάρη σε μια εθελόντρια…

Καμιά φορά ένας άγνωστος μπορεί από το πουθενά να σου αλλάξει τη μοίρα.

Κάπως έτσι νιώθει ο Τζαμαϊκανός Χανσλ Πάρτσμεντ, ο οποίος διηγήθηκε στο Instagram ένα απίστευτο περιστατικό πριν τον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, τον οποίο λίγο έλειψε να χάσει, αλλά μια Γιαπωνέζα εθελόντρια τον έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όπως διηγήθηκε στο βίντεο που ανέβασε ο Πάρτσμεντ, πήρε λάθος λεωφορείο στην προσπάθειά του να πάει στο στάδιο για να αγωνιστεί στα ημιτελικά του αγωνίσματός του.

Όταν το κατάλαβε είχε απομακρυνθεί επικίνδυνα και τον έπιασε ένας πανικός, καθώς βρέθηκε στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μην έχοντας χρήματα πάνω του για να πάρει ένα ταξί και να προλάβει την κούρσα, έψαχνε τρόπο να πάει στο Ολυμπιακό στάδιο και μια εθελόντρια των Αγώνων του πρόσφερε χρήματα για να πάρει ταξί, επιτρέποντάς του να προλάβει να τρέξει στον ημιτελικό. Και από εκεί όχι μόνο προκρίθηκε, αλλά κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό!

«Ειδα την εθελόντρια και άρχισα να την παρακαλάω. Εψαχνα να δω πως θα πάω στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μου έδωσε μερικά χρήματα και πήρα ταξί. Ετσι κατάφερα να φτάσω στο προθερμαντήριο και να κάνω ένα ζέσταμα πριν την κούρσα» είπε ο Πάρτσμεντ στο βίντεο, ο οποίος φυσικά πλήρωσε τα χρήματα πίσω στην εθελόντρια και της έδωσε την ευκαιρία να δει από κοντά και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χάρη σε αυτήν.

«Ησουν καθοριστική εκείνη την ημέρα στο να μπορέσω να φτάσω στον τελικό» είπε, με την εθελόντρια να δέχεται τα συγχαρητήρια ακόμη και από τον πρωθυπουργό στην Τζαμάικα, Αντριου Χόλνες.

Από την μεριά της η εθελόντρια φόρεσε μια φανέλα της Τζαμάικα και ευχαρίστησε τον αθλητή των εμποδίων για τα καλά του λόγια...

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα