Κρίερ: «Υπερήφανος για την Κατερίνα, το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου δεν είναι καθόλου εύκολο» (pic)

Gazzetta team
Κρίερ: «Υπερήφανος για την Κατερίνα, το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου δεν είναι καθόλου εύκολο» (pic)

bet365

Ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη μίλησε για το τι του αφήνει η προσπάθειά της και η 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Μίτσελ Κρίερ με ανάρτησή του στο facebook δήλωσε την υπερηφάνεια του για τη Στεφανίδη που κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, υπογραμμίζοντας ότι το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου είναι 20 φορές πιο δύσκολο από ό,τι να τον κατακτήσεις για πρώτη φορά.

Αναλυτικά στο ποστάρισμά του ο Μίτσελ Κρίερ ανέφερε:

«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο περήφανος σύζυγος είμαι. Σε ένα άθλημα τόσο πολύπλοκο όσο αυτό, είναι ασυνήθιστο να βλέπεις κάποιον να συνεχίζει στην κορυφή. Για να αντιληφθεί κανείς τη δυσκολία, ήταν η μόνη Ολυμπιονίκης του Ρίο που κατάφερε να βρίσκεται ξανά στον τελικό εδώ στο Τόκιο. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο Ολυμπιάδες είχε πάρει μετάλλιο σε κάθε παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς και τέσσερις συνεχόμενους τίτλους σε diamond league. Σε κάθε επιπλέον κομμάτι δόξας, το τοπίο αλλάζει.

Αυτά τα μικρά βήματα επιτυχίας που σου δίνουν κίνητρο και αυτοπεποίθηση γίνεται όλο και δυσκολότερο να τα βρεις. Το να κυνηγάς το όνειρο είναι εύκολο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις και κάθε βήμα είναι και μια νέα επιτυχία. Όσο περισσότερο τα εκπληρώνεις τόσο περισσότερο αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι προσπαθείς να μην χάσεις, παρά να νικήσεις. Μπορώ έντιμα να πω ότι το να υπερασπιστείς τον τίτλο αυτόν ήταν 20 φορές πιο δύσκολο και πιο πολύπλοκο από το να τον κατακτήσεις για πρώτη φορά. Παρά όλο αυτό και μια θλιβερά κακή απόφαση των κριτών κατά τη γνώμη μου στην προθέρμανση, η Κατερίνα κατάφερε να έρθει και να δώσει μια απίστευτη μάχη, να παραμείνει στην κορυφή και να γυρίσει σπίτι με μια 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεπώς, παρακαλώ αντί να λυπάστε για έναν άθλο που ονειρεύονται οι περισσότεροι, γιορτάστε μαζί μας σε μία ακόμα υγιή χρονιά στην κορυφή του αθλήματός μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα