Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω κάποιο λόγο που φοράω τη ροζ μάσκα, απλώς μου αρέσει»

Δήμος Μπουλούκος
Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω κάποιο λόγο που φοράω τη ροζ μάσκα, απλώς μου αρέσει»

bet365

Τι έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου την πρώτη μέρα μετά την κατάκτηση του μεταλλίου αλλά και τι σημαίνει η ροζ μάσκα που φοράει. Το Gazzetta έχει την απάντηση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ελληνική ομάδα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η επόμενη μέρα του θριάμβου του, ήταν σχετικά ήσυχη καθώς και ο ίδιος ήθελε να ξεκουραστεί αλλά και να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρότι πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους για συνέντευξη σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε ραδιόφωνα ή και σε άλλα ΜΜΕ, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά και δεν μίλησε σε κανέναν.

Το πρωί κινήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό ενώ το απόγευμα πήγε ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δει τους αγώνες και συγκεκριμένα τον Κώστα Δουβαλίδη και τον Εμμανουήλ Καραλή. Χάρηκε ιδιαίτερα με τον Καραλή, καθώς είναι κοντά σε ηλικία και έχουν αρκετά καλές σχέσεις.

Μάλιστα ρωτήθηκε γιατί φοράει ροζ μάσκα, καθώς κάποιοι τη συνέδεσαν με τη ροζ μάσκα που φορούσαν τρεις Αμερικανοί ξιφομάχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Τόκιο και την είχαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας εις βάρος συναθλητή τους για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ωστόσο ο Μίλτος στη σχετική ερώτηση είπε: «όχι δεν έχω κάποιον λόγο απλώς μου αρέσει».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.