Βάρχολμ: «Η Αθήνα το 2004 η πιο ξεχωριστή μνήμη που έχω από Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Βάρχολμ: «Η Αθήνα το 2004 η πιο ξεχωριστή μνήμη που έχω από Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

bet365

Ο Κάρστεν Βάρχολμ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε, αλλά και την Ολυμπιάδα της Αθήνας.

Για να διανύσει τα 400 μέτρα με εμπόδια, ο Κάρστεν Βάρχολμ χρειάστηκε μόλις 45 δευτερόλεπτα και 94 εκατοστά. Για να διανύσει περίπου 50 μέτρα στην μικτή ζώνη, χρειάστηκε πάνω από μία ώρα…

Ο Νορβηγός ήταν ο πλέον περιζήτητος αθλητής από όλα τα κανάλια στο Τόκιο μετά το εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε στην κούρσα που αδιαμφησβήτητα δικαιούται τον τίτλο «κούρσα του αιώνα».

Ο Βάρχολμ μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ κάνοντας λόγω για την κούρσα της ζωής του.

«Εκανα την κούρσα της ζωής μου και είναι ιδιαίτερο το ότι το έκανα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ηταν η πιο ιδιαίτερη κούρσα στην ιστορία του αγωνίσματος και είχα την τύχη να την κερδίσω. Πρέπει να δώσω όμως τα εύσημα και στους αντιπάλους μου που έκαναν εκπληκτικούς χρόνους. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έγινε εδώ» είπε αρχικά ο Βάρχολμ που θυμήθηκε και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

«Η σημαντικότερη ανάμνηση που έχω από Ολυμπιακούς Αγώνες είναι από το 2004 στην Αθήνα όπου ο φίλος μου, Αντρέας Θόρκιλτσεν, είχε κερδίσει το πρώτο χρυσό για την χώρα μας στον ακοντισμό» πρόσθεσε ο χρυσός ολυμπιονίκης στα 400μ. με εμπόδια.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα