Καραλής: «Να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι την χαρά που ζω εγώ τώρα» (vid)

Καραλής: «Να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι την χαρά που ζω εγώ τώρα» (vid)

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ και σε δηλώσεις του όχι μόνο δεν έκρυψε την χαρά του, αλλά ευχήθηκε να την ζήσουν όλοι!

Μεγάλη ημέρα για τον Εμμανουήλ Καραλή η σημερινή, με τον πρωταθλητή μας στο επί κοντώ με άλμα στα 5.75 να παίρνει την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά το τέλος του προκριματικού, ο 21χρονος αθλητής μας δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του χαρά για την σπουδαία αυτή επιτυχία, αναφέροντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός μου ήταν να έρθω, να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά το ότι είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη Ολυμπιάδα στα 21 μου χρόνια είναι κάτι πανέμορφο. Είναι μια όμορφη ιστορία να θυμάμαι. Πήγα και το χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω τη στιγμή. Έζησα τη στιγμή. Είμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου να είναι γύρω μου. Μπήκα να το χαρώ, το χάρηκα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα»

Για τον τελικό και τι να περιμένει: «Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όλα είναι ανοικτά. Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάντα θα χαρώ τον αγώνα ότι και να γίνει. Εύχομαι πραγματικά τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι γιατί είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα