Ντουπλάντις: «Μοναδικός στόχος το χρυσό στο Τόκιο» (vid)

Ντουπλάντις: «Μοναδικός στόχος το χρυσό στο Τόκιο» (vid)

bet365

O Σουηδός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις, κάνει όνειρα για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στα 22 του χρόνια είναι έτοιμος για την πρώτη του Ολυμπιακή συμμετοχή και βάζει ψηλά τον πήχη...

Πως να μην τον βάλει άλλωστε αφού είναι κάτοχος της καλύτερης επίδοσης(6,15μ) στον ανοιχτό και του παγκοσμίου ρεκόρ στον κλειστό (6,18μ) στίβο.

Ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις που έχει ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 και ένα χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μεγάλος αντίπαλος του αναμένεται να είναι ο Σαμ Κέντρικς (παγκόσμιος πρωταθλητής) αλλά ο Μόντο θέλει το χρυσό και το δηλώνει: «Στο Τόκιο η νίκη είναι ο μοναδκικός μου στόχος.

Στα όνειρά μου μου φυσικά βλέπω ότι θα ήθελα να πάω και να καταρρίψω το παγκόσμιο ρεκόρ και να κάνω κάτι πολύ θρυλικό στους αγώνες, αλλά είναι οι πρώτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω απλώς να κερδίσω, αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι τώρα».

Φυσικά δεν του αρέσει που δεν θα έχει θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν βοηθά τους αθλητές το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν θεατές. Θα ήθελα όμως να πω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η πιο σημαντική αυθλητική διοργάνωση στον οποίο έχω αγωνιστεί ποτέ, οπότε νομίζω ότι θα έχω όλα τα κίνητρα που χρειάζομαι».

Ο προκριματικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι προγραμματισμένος για τις 31/7 με την συμμετοχή και του Εμμανουήλ Καραλή και του Κώστα Φιλιππίδη και ο τελικός για τις 3 Αυγούστου.


 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα