Με Τεντόγλου ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο (pics & vid)

Με Τεντόγλου ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο (pics & vid)

bet365

Αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Ιαπωνία το 1ο γκρουπ των μελών της Ολυμπιακής ομάδας στίβου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ταξίδι της στην Ιαπωνία ξεκίνησε την Παρασκευή η Ολυμπιακή Ομάδα στίβου, προκειμένου να συμμετάσχει στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

στιβος

Η ομάδα ταξίδεψε για την Αυστρία νωρίς σήμερα το πρωί κι από εκεί για το Τόκιο όπου θα θα φτάσει στις 07.25 το πρωί ης 17ης Ιουλίου.

δα

Συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν την Παρασκευή τη διαδρομή τους για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη.

τελος

Η αποστολή έχει ως πρώτο προορισμό το Μισάτο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι αθλητές που αναχώρησαν ήδη για το Τόκιο είναι οι: Παπαχρήστου, Δουβαλίδης, Τεντόγλου, Τσιάμης, Τσινοπούλου, Βασιλείου, Αναγνωστοπούλου, Αναστασάκης, Φιλτισάκου, Ντρισμπιώτη, Παπαμιχαήλ, Σκαρβέλη, Σπανουδάκη και Φραντζεσκάκης.

κοριτσια

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν στο επόμενο διάστημα.

σα

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!