Αναχωρεί την Παρασκευή για το Μισάτο της Ιαπωνίας η Ολυμπιακή ομάδα στίβου

Αναχωρεί την Παρασκευή για το Μισάτο της Ιαπωνίας η Ολυμπιακή ομάδα στίβου

bet365

Με τελικό προορισμό την πόλη του Μισάτο αναχωρεί την Παρασκευή το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στίβου.

Για την Ιαπωνία "πετούν" την Παρασκευή 16 Ιουλίου τα 17 από τα 20 μέλη της Ολυμπιακής ομάδας στίβου της Ελλάδος που θα εκπροσωπήσει την χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Πρώτος προορισμός θα είναι το προπονητικό κέντρου του Μισάτο όπου θα κάνει δεκαήμερη προετοιμασία και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να προσαρμοστεί στη διαφορά ώρας και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Ιαπωνίας.

Τα περισσότερα μέλη της αποστολής θα μπουν στο Ολυμπιακό χωριό στις 26 Ιουλίου, ενώ την 1η Αυγούστου θα αναχωρήσει για το Σάπορο η ομάδα των βαδιστών, αφού εκεί θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του βάδην και του μαραθωνίου.

Σε δυο γκουπ η αναχώρηση

Η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή σε δύο γκρουπ το πρώτο στις 06.00 το πρωί, στο οποίο θα είναι οι: Παπαχρήστου, Δουβαλίδης, Τεντόγλου, Τσιάμης, Τσινοπούλου, Βασιλείου, Αναγνωστοπούλου, Αναστασάκης, Φιλτισάκου, Ντρισμπιώτη, Παπαμιχαήλ, Σκαρβέλη, Σπανουδάκη και Φραντζεσκάκης.

Το απόγευμα στις 19.35 αναχωρούν οι Κώστας Φιλιππίδης, Ελένη Πόλακ και Εμμανουηλ Καραλής. Στις 20 του μηνός πετάει η Νικόλ Κυριακοπούλου, στις 22 η Κατερίνα Στεφανίδη και στις 25 η Ελισάβετ Πεσιρίδου, το τελευταίο μέλος της ομάδας, που θα φτάσει στο Τόκιο.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Παναγιώτης Δημάκος και Επικεφαλής προπονητής ο Γιώργος Πομάσκι. Την αποστολή θα ακολουθήσουν ακόμη οι προπονητές: Μίτσελ Κρίερ, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Μανώλης Καραγιάννης, Ιωάννα Σιώμου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κυτέας, Κωστής Παπαμαρκάκης, Φώτης Στεφανή, Κώστας Βογιατζάκης, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, Θανάσης Δεληγιάννης, ο γιατρός Διονύσης Χίσσας και οι φυσιοθεραπευτές Ελισάβετ Πεσιρίδου και Γιάννης Δεφίγγος.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τα αγωνίσματα του στίβου ξεκινούν στις 30 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα