Στίβος: Σταθερός Ζάλτος με νίκη στο Big 10, καλή εμφάνιση ο Πολυχρονίου

zaltos_kostas_hammer_throw

bet365

Οι δύο σφυροβόλοι συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις στις ΗΠΑ.

Ο Κώστας Ζάλτος συνεχίζει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν που δείχνουν ικανές να τον φτάσουν μέχρι και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε στο Περιφερειακό κολεγιακό πρωτάθλημα Big 10 στο Μπλούμονγκντον της Ιντιάνα και κατέλαβε την πρώτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 74.93μ.

Ο αθλητής ξεκίνησε με 70.48μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 73.14μ., 73.35μ., 72,81 μ., 73.29μ. και σημείωσε την μεγαλύτερη βολή στην τελευταία του προσπάθεια. Ο Ζάλτος θα συνεχίσει τους αγώνες του στις ΗΠΑ κι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο. Ο αθλητής πριν περίπου 15 ημέρες πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 75.27 μέτρα.=

Ο Νίκος Πολυχρονίου αγωνίστηκε στην περιφέρεια PAC 12 στην Καλιφόρνια κι έκανε κι αυτός πολύ καλή παρουσία. Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση στη σφυροβολία με 71.02μ. και συνέχισε κι αυτός με καλές βολές την παρουσία του στη σεζόν. Ο Πολυχρονίου ανήκει στην κατηγορία Κ23 και θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Ο Πολυχρονίου έχει πετύχει φέτος 72.58μ., που είναι ατομικό του ρεκόρ.

@Photo credits: @GopherCCTF Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα