Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου που ήταν αθλητής στίβου της Ενωσης

Newsroom
Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου που ήταν αθλητής στίβου της Ενωσης

bet365

Ο Νίκος Ξανθόπουλος που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, είχε υπάρξει αθλητής στίβου της ΑΕΚ, με την Ένωση να δημοσιοποιεί το πρώτο του δελτίο.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου, του «παιδιού του λαού» όπως ήταν πιο γνωστός, σκόρπισε θλίψη στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου και όχι μόνο. Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός που «έφυγε» σε ηλικία 89 ετών, είχε υπάρξει και αθλητής στίβου στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Η Ένωση μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα το δελτίο του Ξανθόπουλου αναφέροντας τα εξής: «Ένα ιστορικό ντοκουμέντο έφθασε στα γραφεία της ΑΕΚ, μέσω του Νίκου Καραμπουρνιώτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμπουρνιώτης παρέδωσε στο αρχείο του σωματείου, το δελτίο του μεγάλου Ενωσίτη, ηθοποιού και τραγουδιστή, Νίκου Ξανθόπουλου.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, σε ηλικία 18 ετών, είχε γραφτεί στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε ως αθλητής ύψους, τριπλούν και χαμηλών εμποδίων. Παράλληλα, ήταν μέλος και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος συνδέθηκε στενά με την ΑΕΚ, αποτελώντας μέλος της, αλλά υπήρξε και πιστός της φίλαθλος για μία ζωή. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…».

Δελτίο Ξανθόπουλου

 

Τελευταία Νέα