Στίβος: Γάλλος αθλητής ξυλοκοπήθηκε και 20 λεπτά μετά κέρδισε τον τίτλο στα 400 μ. εμπόδια (vid)

Newsroom
Στίβος: Γάλλος αθλητής ξυλοκοπήθηκε και 20 λεπτά μετά κέρδισε τον τίτλο στα 400 μ. εμπόδια (vid)

bet365

Απίστευτο περιστατικό στο πρωτάθλημα στίβου της Γαλλίας όπου ο Γουίλφρεντ Χαπιό ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο, αλλά 20 λεπτά μετά πήγε να τρέξει με μπαταρισμένο μάτι και πήρε τον τίτλο!

Πρωτόγνωρα πράγματα στον γαλλικό στίβο, καθώς λίγο πριν την εκκίνηση των 400 μέτρων με εμπόδια ανδρών στο εθνικό πρωτάθλημα, ο Γουίλφεντ Χαπιό ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο!

Ο Γάλλος εμποδιστής ήταν στο προθερμαντήριο, όταν κάποιος - για άγνωστο λόγο- του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές! Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, ενώ σύμφωνα με τα Γαλλικά ΜΜΕ, έφτυνε αίμα, με τον προπονητή του να παρεμβαίνει και να σταματά τον άνδρα που του επιτέθηκε.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο Χαπιό ήθελε να τρέξει και με μπαταρισμένο μάτι μπήκε στην κούρσα την οποία και κέρδισε με 48.57 για να αναδειχθεί πρωταθλητής Γαλλίας.

Ο αθλητής δεν ήθελε να μιλήσει για το περιστατικό, ωστόσο ο προπονητής του, ανέφερε: «Κάποιος πήδηξε μέσα από το πουθενά και άρχισε να τον χτυπάει. Τον ρώτησε αν είναι όντως ο Χαπιό και άρχισε να τον ξυλοκοπεί λίγο πριν πάμε στην αίθουσα κλήσης. Ευτυχώς τον συνέλαβαν. Είμαι άφωνος από την επίθεση».

Αδερφός αντιπάλου του ο δράστης

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλούνται τα γαλλικά ΜΜΕ, ο δράστης είναι αδερφός ενός αντιπάλου του που έτρεχε στη κούρσα! Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο αντίπαλος του Χαπιό εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στην επίθεση. Ο δράστης του προκάλεσε κάταγμα στο ζυγωματικό και μώλωπες και μετά την κούρσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Τελευταία Νέα