Κένυα: Δολοφονήθηκε η μαραθωνοδρόμος Νταμάρις Μουτούα από τον σύντροφό της

Newsroom
Κένυα: Δολοφονήθηκε η μαραθωνοδρόμος Νταμάρις Μουτούα από τον σύντροφό της

bet365

Αλλη μία υπόθεση δολοφονίας έρχεται να σοκάρει τον χώρο του στίβου στη Κένυα, με την Νταμάρις Μούθι Μουτούα να πέφτει νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της.

Για δεύτερη φορά στο Ιτεν της Κένυας, μία αθλήτρια του στίβου πέφτει νεκρή από τον σύντροφό της.

Πέρυσι ήταν η υπόθεση της Τίροπ που είχε συγκλονίσει και σήμερα έγινε γνωστό στη Κένυα πως δολοφονήθηκε η Νταμάρις Μούθι Μουτούα. Η αθλήτρια των αποστάσεων, που αγωνιζόταν για το Μπαχρέιν (είχε πάρει την υπηκοότητα) δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύντροφό της, Αιθίοπα δρομέας Κόκι Φάι.

Ο Φάι μάλιστα εξαφανίστηκε αμέσως και διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό ώστε να εντοπιστεί, αν και οι Αρχές εκτιμούν πως ήδη έχει βγει από την χώρα. Σύμφωνα με το πόρισμα η Μουτούα δολοφονήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο σήμερα βρέθηκε η σορός της.

Γείτονας είπε στην αστυνομία πως είδε τον Φάι να πηγαίνει στο σπίτι της και να φεύγει αργά το βράδυ του Σαββάτου. Κανείς δεν γνώριζε τι είχε απογίνει τα τελευταία 24ωρα η αθλήτρια που βρέθηκε με την σορό της να είναι ήδη σε αποσύνθεση.

Αμφότεροι προπονούνταν στις εγκαταστάσεις του Ιτεν, με τον σύντροφο του θύματος να φέρεται να πήρε τηλέφωνο έναν συναθλητή του και να του αποκάλυψε ότι την σκότωσε, πριν εξαφανιστεί.

 

Τελευταία Νέα