H Σαλέιν Φλάναγκαν κάνει το αδιανόητο: Θα τρέξει έξι μαραθώνιους σε 42 ημέρες

Κώστας Ευθυμιάδης
H Σαλέιν Φλάναγκαν κάνει το αδιανόητο: Θα τρέξει έξι μαραθώνιους σε 42 ημέρες

bet365

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια των αποστάσεων Σαλέιν Φλάναγκαν έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες με το εγχείρημά της να τρέξει έξι μαραθώνιους σε ενάμιση μήνα.

Η Σαλέιν Φλάναγκαν έχει αποσυρθεί από τον επαγγελματικό αθλητισμό, ωστόσο συνεχίζει να τρέχει για την… πλάκα της σε μαραθώνιους.

Η Αμερικανίδα «αργυρή ολυμπιονίκης» των 10.000μ. στο Πεκίνο αποφάσισε να κάνει κάτι που στο μυαλό κάθε μαραθωνοδρόμου είναι αδιανόητο, αλλά ήδη κατά το ήμισυ το έχει πετύχει. Η Φλάναγκαν αποφάσισε να τρέξει σε έξι μαραθώνιους δρόμους μέσα σε 42 ημέρες και μάλιστα τους δύο από αυτούς τους τρέχει μέσα σε 24 ώρες!!!

Κι όμως η Φλάναγκαν κάνει ένα αρκετά τολμηρό εγχείρημα, έχοντας τρέξει ήδη τους τρεις από τους έξι αγώνες και μάλιστα σε εξαιρετικούς χρόνους για μια αθλήτρια που θεωρητικά έχει αποσυρθεί από τον πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου με το Βερολίνο όπου έκανε χρόνο 2:38.32, ενώ ακολούθησε το Λονδίνο λίγες ημέρες μετά όπου έκανε χρόνο 2:35.04. Χθες έτρεξε στο Σικάγο όπου πήγε λίγο πιο χαλαρά και έκανε χρόνο 2:46.39, αλλά ο λόγος που δεν πίεσε τον εαυτό της, ήταν γιατί σήμερα, μόλις 24 ώρες μετά, θα τρέξει και στον μαραθώνιο της Βοστώνης!
Μετά θα τρέξει στις 17 Οκτωβρίου στο Τόκιο και θα ολοκληρώσει αυτό το ασύλληπτο εγχείρημα στις 7 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

 

Τελευταία Νέα