Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συνεχίζει να «πετάει» ο Τεντόγλου (vids)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συνεχίζει να «πετάει» ο Τεντόγλου (vids)

bet365

Απίστευτος ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον Έλληνα πρωταθλητή μα κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου έχοντας άλματα 8.48 και 8.41.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και σε κάθε αγώνα το δείχνει και με το παραπάνω. Ο Έλληνας πρωταθλητής που αυτή την στιγμή κατέχει το καλύτερο ρεκόρ της χρονιάς με 8.60, ήταν εντυπωσιακός και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου. Συγκεκριμένα κατάφερε να πηδήξει στα 8.41 και μετά στα 8.48, με το δεύτερο να είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο μετά το δικό του 8.60. Στο 8.41 μάλιστα πάτησε σχεδόν 20 εκατοστά πίσω από την βαλβίδα. Οι υπόλοιπες προσπάθειες του Τεντόγλου ήταν άκυρες, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει και την 6η θέλοντας να σπάσει το Πανελλήνιο ρεκόρ που έχει ο Τσάτουμας με 8.66 χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Την δεύτερη θέση στο μήκος κατέλαβε ο Νίκος Ξενικάκης (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) με 7,80 μ. (0,7) και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, ενώ έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό του 7,99 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Καψής (ΑΕΚ) με 7,60 μέτρα. Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) πέτυχε 7,35 μ. στην τρίτη του προσπάθεια κατέλαβε την όγδοη θέση κι έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Ταλίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα