Μουντιαλικό Gazzetta Night: Απολαύσαμε το Ισπανία-Γερμανία παρέα με τη Stoiximan

Μουντιαλικό Gazzetta Night: Απολαύσαμε το Ισπανία-Γερμανία παρέα με τη Stoiximan

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Τραϊανός Δέλλας, δέκα τυχεροί αναγνώστες με το plus one τους, ένα γκολ του Μοράτα, ένα γκολ του Φούλκρογκ, ένα booth του Stoximan στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να «φορέσουν» τη φανέλα της Ισπανίας και της Γερμανίας, δημοσιογράφοι του Gazzetta, φαγητό και ποτό... Το Μουντιαλικό Gazzetta Night με χορηγό την Stoiximan, Επίσημο Ευρωπαϊκό Υποστηρικτή Παγκόσμιου Κύπελλου FIFA 2022, τα είχε όλα.

...

...

Μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ, το Gazzetta δημιούργησε έναν διαγωνισμό μέσω του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες με το plus one τους θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον συγκεκριμένο αγώνα στο Σημείον Piree, Γραβιάς 37, στον Πειραιά. Οι μέρες πέρασαν, οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες και ύστερα από κλήρωση αναδείχθηκαν οι τυχεροί νικητές.

Στον ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά χώρο, τους νικητές υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι του Gazzetta με τους οποίους συζήτησαν και έκαναν προγνωστικά. Στην παρέα προστέθηκαν μετά από λίγο και δύο από τους πρωτεργάτες του έπους του EURO 2004: ο Τραϊανός Δέλλας και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

...

...

image

To booth της Stoiximan

Μετά την απαραίτητη εισαγωγή, είχε έρθει η ώρα για τους καλεσμένους να επιλέξουν ομάδα που θα υποστήριζαν. Και όχι μόνο θα υποστήριζαν, αλλά θα φορούσαν και την φανέλα της, χάρη στο booth που είχε στήσει στον χώρο η Stoiximan.

Λίγο πριν τη σέντρα κάθισαν όλοι σε αναπαυτικούς καναπέδες, σερβιρίστηκαν ποτά και φαγητό και απόλαυσαν την τιτανομαχία ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμανία. Οι Ισπανοί μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πως θα είναι από τους διεκδικητές του τροπαίου. Παρά, όμως την πίεση δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Το «γόρδιο δεσμό» της άμυνας των Γερμανών άνοιξε ο Μοράτα στο 62'.

...

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε. Οι Γερμανοί πήραν τα πάνω τους, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Φούλκρογκ, στο 83' και λίγο έλειψε πριν τη λήξη να κάνουν την ολική ανατροπή. Το τέλος, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και τους Φλικ-Λουίς Ενρίκε αγκαλιά να σχολιάζουν το παιχνίδι.

...

Ανάλογο ήταν το κλίμα και μεταξύ των νικητών και των δημοσιογράφων του Gazzetta. Mετά την ολοκλήρωση του ματς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα αντίστοιχο event στο άμεσο μέλλον.

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός