Τελικά, πόσο έτοιμος είσαι να κάνεις αυτό που πραγματικά θες (vid);

Τελικά, πόσο έτοιμος είσαι να κάνεις αυτό που πραγματικά θες (vid);

Πέντε δημοσιογράφοι του Gazzetta εμπνέονται από την «Make it count» καμπάνια του Jack Daniel's και δίνουν τις απαντήσεις τους.

Θες να ταξιδέψεις με ένα backpack σε όλο τον κόσμο; Θες να ανοίξεις το δικό σου bar; Θες να παραιτηθείς από τη δουλειά σου και να γραφτείς σε μια σχολή μαγειρικής επειδή αυτό είναι το επάγγελμα που ήθελες να κάνεις από μικρός; Ό,τι κι αν είναι αυτό που θες πραγματικά, το θέμα είναι να κάνεις την κάθε σου στιγμή να μετράει.

Πολλές φορές χανόμαστε στην καθημερινότητα κι αφήνουμε στην άκρη τα θέλω μας. Ή ακόμα χειρότερα δεν έχουμε καν χρόνο να τα σκεφτούμε. Για αυτό με αφορμή την καμπάνια Make It Count του Jack Daniel's οι δημοσιογράφοι του Gazzetta, παραμερίσαμε για λίγο τα πληκτρολόγια και δώσαμε χρόνο στον εαυτό μας να σκεφτούμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας.

Γεμίσαμε τα ποτήρια μας με Jack Daniel's και μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας στην κάμερα.

Όσο έβλεπες το παραπάνω βίντεο, έκανες εικόνα το δικό σου όνειρο; Σκεφτόσουν πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεσαι από την πραγματοποίησή του; Αν βαδίζεις στη σωστή κατεύθυνση για να το πετύχεις; Αν δεν έχεις ακόμα ξεκάθαρες απαντήσεις στις προηγούμενες ερωτήσεις το παρακάτω personality κουίζ του gazzetta θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να σου δείξει πώς μπορείς να κάνεις κάθε στιγμή σου να μετράει είτε πρόκειται για μια στιγμή στην προσπάθεια επίτευξης ενός μεγάλου στόχου, είτε για μια απλή στιγμή της καθημερινότητας.

....

Ευχαριστούμε το The Clumsies, (Πραξιτέλους 30, Αθήνα) για τη φιλοξενία.

Απολαύστε υπεύθυνα