Ψήφισε την κορυφαία 11άδα της Φάσης των Ομίλων του Champions League

Ψήφισε την κορυφαία 11άδα της Φάσης των Ομίλων του Champions League

Gazzetta team

Ο Χάαλαντ με τα 6 του γκολ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την παράσταση στο Καμπ Νου. Η υπέροχη Γκλάντμπαχ του Πλεά. Η Παρί των Νέιμαρ και Μαρκίνιος. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε που πέρασε την Λάτσιο στην επόμενη φάση. Ο Ανχελίνιο της Λειψίας που απέδειξε ότι ένα αριστερό μπακ μπορεί να κάνει την διαφορά. Η Φάση των Ομίλων τα είχε όλα!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Η διαδικασία είναι απλή. Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Με ένα σύστημα 4-3-3, μπαίνεις στο ειδικό template και ψηφίζεις πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί. Εκεί, έχεις την ευκαιρία να δεις τις βασικές πληροφορίες για τον κάθε υποψήφιο και να επιλέξεις τους δικούς του παίκτες για την κάθε θέση ανάλογα με την απόδοσή τους.

Αυτή τη φορά θέλουμε τη βοήθειά σου για να κάνουμε ένα recap πριν μπούμε στους 16 και να βγάλουμε τους κορυφαίους της Φάσης των Ομίλων. Ποιος θα πάρει τις περισσότερες ψήφους;

Η επιλογή δική σου.